Характеристики на приложението на венецианска мазилка

Характеристики на приложението на венецианска мазилка

Сега венецианската мазилка придобива широка популярност. Характеристиката му е, че е в състояние да комбинира както силата, така и издръжливостта. С правилното нанасяне на мазилка, той може да защити стените и да не се напуква повече от 15 години. Такива качества на венецианска мазилка, прикрепена към мраморните чипове, смесени с гипс и вар. В допълнение, различни полимерни образувания напускат мазилката, за да я направят по-трайна.

Основното предимство на такава мазилка е, че има порьозност. Това означава, че премахва цялата влага, която се утаява по стените. Поради това той е в състояние да поддържа нормален климат в апартамента. В допълнение, използването на венециански мазилка ще избегне образуването на мухъл и гъби по стените. Въпреки това, характеристиките на външната мазилка са от решаващо значение. Тя е способна да отразява лъчите на слънцето, като по този начин образува перлено отражение в цялата стая.

Трябва да се отбележи, че венецианската мазилка може да се нанася върху почти всяка повърхност (с изключение на дървени и метални основи). Преди да се приложи, е необходимо да се осигури най-еднаквата основа за бъдеща мазилка. От колко бързо се усилва първият слой, зависи силата на цялото покритие. За това трябва да се осигурят добри температурни условия. След прилагането на първия слой, вторият слой се полага не по-рано от 8 часа по-късно.



Освен това трябва да се отбележи, че шлайфането на венецианска мазилка се извършва с помощта на специално оборудване с дюзи. Те обаче трябва да се извършват само след като окончателният слой е напълно изсъхнал. След извършване на всички довършителни работи е необходимо да се постави защитен восъчен слой, който да осигури водоотблъскващ ефект и да позволи на мазилката да остане в оригинално състояние за много дълго време.

Като цяло, трябва да се отбележи, че завършването на стаята с венецианска мазилка е доста сложно и трудолюбие работа. За нормално полагане не само наличието на професионални знания и умения, но и специализирано оборудване ще се изисква. Поради сложността на работата и характеристиките на венецианската мазилка, цената на квадратен метър варира от 30 до 150 долара.

Но ако се интересувате от Битумни херпес зостер, посетете сайта baulux. Само там ще намерите всичко, за да сте сигурни, че имате надежден покрив над главата си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Приложение на венецианска мазилкаПриложение на венецианска мазилка
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Мазилка мистрияМазилка мистрия
Мазилки и материалиМазилки и материали
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
Текстурирана мазилка под естествен камъкТекстурирана мазилка под естествен камък
Характеристики на венецианска мазилкаХарактеристики на венецианска мазилка
Работи по зидарияРаботи по зидария
Декоративна мазилкаДекоративна мазилка
Декоративна мазилка като опция за довършителни работиДекоративна мазилка като опция за довършителни работи
» » Характеристики на приложението на венецианска мазилка
© 2021 BggeHat.com