Декоративна мазилка като опция за довършителни работи

Напоследък декоративната мазилка се използва все повече за ремонт. Той има добри декоративни свойства и с негова помощ е добре да се извършват довършителни работи. Този вид мазилка е подходящ за работа във всякакъв вид помещения: в хола, в бизнес офисите. Тя дава възможност да се реализират всякакви творчески идеи.

Вар е основният материал на такава декоративна мазилка. Благодарение на вар, тази мазилка има повишена устойчивост на ултравиолетовите лъчи, а също така има доста високи якостни характеристики. Ако част от мазилката падне по време на работа, тя може лесно да бъде възстановена без прибягване до цялостна ремонт.

За да се прилагат декоративни мазилка годни и тухлени стени, и гипсокартон, както и стени от бетон. В случай, че такава мазилка е била приложена от професионалисти, тя може да запази декоративните си качества, тоест, цвят и текстура, в продължение на много години.

Венецианска мазилка

Такава мазилка се използва за придаване на специален уникален лукс на помещенията. Благодарение на него можете да дадете бохемски и елегантен вид. Съставът на венецианската мазилка може да включва минерални включвания. Тази мраморна троха, оникс, гранит и други добавки. Мазилката се нанася със шпатула в няколко тънки слоя. Специална техника се използва със шпатула.

Ако се съмнявате, че можете сами да вършите работата, по-добре да я поверите на господаря си. Разбира се, ще похарчите, но резултатът ще ви зарадва. Майстор без никакви проблеми ще бъде в състояние да даде на мазилка странен модел, който имитира естествен камък и вашата стая ще стане рафинирана.



Многоцветен покритие

Това покритие се използва, ако искате повърхността на стените да изглежда като кадифе или плат. Многоцветното покритие има груба повърхност, която се допълва от импрегниране на бели или цветни полимери. Такава смес е съвсем проста при извършване на работата. С многоцветно покритие стените ви ще придобият доста благороден облик.

Грубозърнеста мазилка

Такава мазилка се използва в случай, че искате да дадете на стените декоративен ефект на декорация. И ако сте фен на мазилка, скулптура, тогава можете да дадете предпочитание на този вид мазилка. С помощта на финозърнеста мазилка е възможно да се симулира идеално естествен камък, когато се декорира.

За украса на сгради се нанася фасадна мазилка. Той толерира високи температури и защитава повърхността на сградите от гъби и мухъл.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Изберете довършителни материали за стените сиИзберете довършителни материали за стените си
Мазилка на стени по машинаМазилка на стени по машина
Мазилки и материалиМазилки и материали
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
Методи за нанасяне на декоративна мазилкаМетоди за нанасяне на декоративна мазилка
Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?
Характеристики на венецианска мазилкаХарактеристики на венецианска мазилка
Работи по зидарияРаботи по зидария
Декоративна мазилкаДекоративна мазилка
» » Декоративна мазилка като опция за довършителни работи
© 2021 BggeHat.com