Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?

Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?

Към днешна дата гладките и гладки повърхности може да изглеждат академични, така че обърнете внимание на структурните покрития за стените. Този тип покритие е направен от структурни бои, пластмасов замазка или декоративна мазилка. Какъв вид покритие да изберем за кухненските стени?

  1. Структурните бои, които са много по-дебели от нормалното, приличат на пластилин, отлична възможност за завършване на стените в кухнята. Този състав се прилага върху стените, след което им се дава релеф или модел, докато се използва специален валяк. Структурните бои са известни не само с декоративни качества, за да се използват тези довършителни работи, в идеалния случай плоски стени не се изискват. Единственото, което се изисква, е грундирането на стените преди нанасяне на структурната боя, това е необходимо за подобряване на адхезията. Ако използвате такова покритие за стил в страната или реколта, селските бои ще бъдат отличен вариант, създавайки стил на груба, необработена повърхност, която имитира структурата на дърво или камък.
  2. С помощта на структурни замазки е напълно възможно да се скрият всички недостатъци на стените. В момента мазилките се използват широко на базата на акрилна дисперсия, която включва мрамор, гранит или кварц. Те се прилагат само върху повърхности, които преди са били боядисани, образувайки модел или дори слой върху стената, което го прави релефно. Ако решите да използвате този вид финиш за кухнята, трябва да се има предвид, че всички грапавини са магнит за олио или прах за готвене. Ето защо, да се отърве от такива проблеми по стените, събужда не е достатъчно лесно.
  3. Многослойни системи от релефна мазилка. Те се състоят от няколко компонента, които се нанасят последователно, глутинова основа, люспи, лак. Този тип покритие е най-подходящ за кухнята, така че стените могат да се събудят, многослойната релефна мазилка е устойчива на мазнини, влага и прах.
  4. Друг метод за довършване на стените в кухнята е декоративната мазилка. В момента има доста широк избор. Хармонично изглежда комбинация от различни повърхности, но, въпреки това, че избрахте корицата на стената в кухнята, трябва да се има предвид, че мазилката е материал, който абсорбира влагата добре и все още тя не обича мокро почистване. Можете да използвате защитен слой, с който ще покриете мазилката.


Какъв вид стенен покрив за вашата кухня зависи изцяло от личните предпочитания и финансовите възможности.

Е, ако имате нужда от проект за офис дизайн - отидете на comoda-casa.ru. Само там ще ви помогнат да създадете шик офис с минимални разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Методи за нанасяне на декоративна мазилкаМетоди за нанасяне на декоративна мазилка
Как да украсят тавана в кухнята интериор опцииКак да украсят тавана в кухнята интериор опции
Изберете основния цвят за кухнятаИзберете основния цвят за кухнята
Иновативен декоративен материал от MicrocementИновативен декоративен материал от Microcement
Диван за кухнята, която моделът да изберетеДиван за кухнята, която моделът да изберете
Таван в стила на страната простота и удобствоТаван в стила на страната простота и удобство
Фасадни замазки идеални за всички стениФасадни замазки идеални за всички стени
Как да изберем мебели за кухнята?Как да изберем мебели за кухнята?
Методи за нанасяне на декоративна мазилкаМетоди за нанасяне на декоративна мазилка
Работи по зидарияРаботи по зидария
» » Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?
© 2021 BggeHat.com