Изберете винил тапет

С началото на ремонта в апартамента има въпрос на избор на тапет. В крайна сметка, с толкова голям брой предложения, това не е изненадващо и объркано. Хартия, течност, тапети за рисуване, релефни, двуслойни - това не е пълен списък на предложения асортимент от тапети.

Най-надеждните и здрави са виниловите тапети. С правилния избор те са в състояние да не губят своите качества и външен вид в продължение на 10 години. В допълнение, винил тапет не променя цвета си под влияние на слънчевата светлина, той е устойчив на влага, той е лесен за почистване. Можете да си купите винил тапет на сайта welloboi.ru.

Ако изборът падне върху винил тапет, тогава трябва да се има предвид, че те могат да бъдат структурни, с щамповане или дори без щамповане. Всеки от видовете има свои собствени характеристики и характеристики.

Структурният винил тапет има осезаема текстура с пяна. Това ви позволява да скриете недостатъците на светлинните стени. След оразмеряване с такъв тапет стаята става визуално по-рационализирана, уютна, мека, пространството изглежда обемисти. Тези тапети са добри за работа. Те могат да бъдат измити с гъба, напоена с детергенти. Ако тапетът е бял, те могат да се използват като основа за нанасяне на боя. Структурните винилови тапети с добро качество могат да издържат до 4 цвята.

Тапетът с текстурирана повърхност се нарича нетъкан. Те са базирани на целулозни влакна и добавки със специален състав. Текстурата на тапета ви позволява да скриете недостатъците на повърхността на стените. Те могат да се използват сами, като се използват бои на водна основа.



Виниловите тапети без щамповане са стилизирани като естествен камък, керамични плочки. Ето защо, най-често те се използват за бани, коридори, както и допълнителен елемент за довършителни работи в други помещения, ако се изискват по проект. Тези тапети са красиво почистени, те са лесни за отстраняване и мазни петна.

Изключителни са виниловите тапети като "стенописите". Те са направени по поръчка, те са дизайнер. Капризни грижи.

Струва си да се отбележи, че стените преди началото на работата трябва да бъдат подготвени. Големите пукнатини трябва да бъдат внимателно запечатани. Хълмовете се почистват. За да се подобри свързването, повърхността трябва да се обработва със специална импрегнация. И едва след тази подготовка е възможно да се започне работа по залепването на тапети.

Какъвто и да е окончателният избор на тапет, но винилният тапет дава възможност на дизайнера да покаже въображението си и да направи клиента щастлив.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да лепи винил тапет?Как правилно да лепи винил тапет?
Какво е нетъкан тапет за боядисванеКакво е нетъкан тапет за боядисване
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Немски rasch тапетНемски rasch тапет
Кои тапети да избирате?Кои тапети да избирате?
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
Как да изберем най-добрия тапет от винилКак да изберем най-добрия тапет от винил
Дизайн на стени с тапети zambaitiДизайн на стени с тапети zambaiti
Как да изберем тапет за спалнятаКак да изберем тапет за спалнята
» » Изберете винил тапет
© 2021 BggeHat.com