Изберете тапет лепило

Изберете тапет лепило

Въпросът за избор на лепило за тапети не е от значение. Днес голям брой надеждни и висококачествени лепила се предлагат на пазара.

Големият конкурент на пазара на залепващи тапети принуждава всеки производител да добави към лепилото различни вещества, които не само залепват тапета до стената, но и стените помежду си. Това води до факта, че тапетът ви вече е пожълтяван и отегчен, но премахването му от стените не е толкова лесно. Ето защо, тресенето с тапет затяга ремонта за една седмица, което отнема нашето време.

Химическата индустрия не стои неподвижна и произвежда голям брой лепила. Разликата между тях е само процентът на различните химически добавки. Модерното лепило е представено със специално и универсално лепило.

Днес, независимо от името на производителя, лепилните съединения почти винаги са добри. Това е така, защото те добавят различни химически усилватели. Но има вероятност те да отделят някои токсични вещества. Универсалното лепило струва повече от обичайното, тъй като към универсалното лепило са добавени много синтетични смоли и различни химически добавки.

Универсалното лепило е подходящо за леки, тежки тапети с ширина на метър. Тя е удобна и относително евтина. Такова лепило ще запази тапета средно 7-8 години, а понякога и по-дълго.



Специално лепило се произвежда за различни видове тапети. Основното нещо е внимателно да следвате указанията, поставени на опаковката. Това ще бъде достатъчно за висококачествена работа.

За леки тапети за хартия е достъпно лесно и достъпно лепило от чист бял CMC-1. Но подобно лепило трябва да се разбърква за дълго време, защото е сгъната.

Винил и акрилни тапети поради специалната си структура изискват специално лепило. Ролката винаги показва кое лепило е необходимо. Такива тапети имат значително тегло, така че трябва да нанесете лепило върху двете залепени повърхности и дайте време за импрегниране. Но не прекалявайте, в противен случай тапетът ще се увеличи по размер от влагата.

Също така има полихлоринил тапет, приложен към нетъканата основа. За тях е необходимо специално нетъкано лепило. С този тапет е лесно да се работи, тяхната база не се разтяга и не променя razmerov.Chtoby добър готвач, използвайки лепило миксер лепило по време на размножителния период. Модерните лепила съдържат антисептични добавки, които дезинфекцират стените. Те също имат цветен индикатор, който помага да се следи точното нанасяне на лепилото върху тапета. Но не се безпокойте: след пълно изсъхване от цвета няма да има следа.

Когато имате нужда от термоизолирани тръби или ecoflex supra plus - посетете allb.ru. Само там ще намерите качествени тръби на достъпна цена и с висококачествени гаранции.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепене тапет за рисуванеКак да лепене тапет за рисуване
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Как да тапет тапетКак да тапет тапет
Дефекти и грешки в етикета на тапетаДефекти и грешки в етикета на тапета
Тапетиране на собствените си ръцеТапетиране на собствените си ръце
Универсалното свързващо лепило е незаменим спасител в строителствотоУниверсалното свързващо лепило е незаменим спасител в строителството
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Избор на лепило за тапетиИзбор на лепило за тапети
» » Изберете тапет лепило
© 2021 BggeHat.com