Как да тапет тапет

Как да тапет тапет

Често има ситуация, в която искате да направите сами ремонт - се случва, че няма причина една или друга причина да наемете майстори. Възможно е да се извършат ремонтни и довършителни работи, основно е да се формулира ясен план за действие и да се разбере какъв вид работа се изисква да се произвежда. Така че, например, ако имате намерение да тапет тапет в една или повече стаи, трябва да запасите на теоретични знания за това как да лепене тапет.

За поставяне на стени с тапети ще са необходими следните материали и инструменти: паста за тапети, подходяща за избрания тапет, тапет, ролки или просто обикновени широки четки. Също така, шампоани и шпатули, смес от грунд, кофа, парцали, остър нож и лента могат да бъдат полезни.

За залепване на стените е необходимо само след извършване на подготвителната работа. За да направите това, ще трябва да премахнете старата капачка от стената. Тапетите могат да бъдат премахнати, като ги ударят с рязка метална шпатула или чрез навлажняване - след това платното излиза от стената почти изцяло. След като стената бъде почистена, тя трябва да бъде изравнена. За да направите това, замазката е полезна. Необходимо е да се вземат предвид препоръките на производителите на тези или други смеси - доста често в инструкцията се посочва колко е необходимо да се изсуши всеки слой от покритието преди следващите работи.



След изравняване и изсушаване на стената, тя трябва да бъде грундирана - това ще гарантира добра адхезия. След като слоят грунд изсъхне, можете да пристъпите към поставяне.

Първо, разредете лепилото, както е указано в инструкциите. Като контейнер за лепило можете да вземете обикновена пластмасова кофа или да купите специален контейнер с ръб за изстискване на ролка или четка. Също така, трябва да подготвите мястото, където ще разпространявате лепилото върху тапета. Ако няма специална работна повърхност, можете да я разнесете на пода - но след това трябва да поставите до вас една чиста вода. След всяко боядисване се изисква да избършете подовата настилка, за да не перете предната страна на тапета с лепило.

Измерете желаната дължина на лентата на тапета и я отрязайте, като оставяте ясен подрез. Разстилайте резултантния сегмент гладко и започнете да го залепете с лепило. За да замъглите абсолютно всички области, най-добре е да използвате метода на професионалистите, първо да нанесете лепило по цялата дължина, вертикални движения, а след това хоризонтално. По-добре е да позволите на тапета да абсорбира малко лепило за известно време. След това трябва да прикрепите тапета към стената и внимателно да я изгладите със суха кърпа или специална гумена ролка. Залепете тапета от ъгъла, който е по-близо до прозореца, така че ставите и шевовете ще бъдат по-малко видими.

Когато се интересувате от обаждане на мобилни телефони при умерени цени - посетете irkeydomofon.ru. Само там ще намерите всичко необходимо, за да инсталирате най-добрите и надеждни домофони.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Уплътняване на стените със собствените си ръцеУплътняване на стените със собствените си ръце
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Правила за поставяне на стени с тапет от бамбукПравила за поставяне на стени с тапет от бамбук
Тапетиране на собствените си ръцеТапетиране на собствените си ръце
Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаетеЗакупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете
Линкрус ТапетЛинкрус Тапет
Как да избера точния цвят на тапетаКак да избера точния цвят на тапета
Избор на тапет за вашата спалня Съвети и триковеИзбор на тапет за вашата спалня Съвети и трикове
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
Учете заедно как да изберете правилния тапетУчете заедно как да изберете правилния тапет
» » Как да тапет тапет
© 2021 BggeHat.com