Линкрус Тапет

Линкрус Тапет

Lincrust е доста екзотичен за Русия материал за довършителни работи и е тънък слой от пластмаса върху дебела основа от плат или картон. Пластмасовото покритие ви позволява да прилагате върху lincrustovye тапет всички изображения, модели и орнаменти.

Подготвителната работа за стикера "lincrust" се състои от същите стъпки както при традиционната хартия или тъкан. Стените са лишен от всички слоеве на възраст удар, са изравнени, shpaklyuyut и покрити с грунд. Точно преди да се приложи, linkrustovye тапет е напоена с топла или гореща вода в продължение на 10 минути, след което те трябва да са за около десет часа, за да се разшири до максималния си обем. Преди да оставите тапета да изсъхне, трябва да почистите парчето с цялата излишна вода. Лепилото се лепило при температура най-малко 15 градуса, като се използва конвенционална нишестена паста с добавка на лепило за дограма. Суха стая, дистанционно linkrustovymi тапети не трябва да бъде по-малко от осем дни, след което на повърхността на стените на стаята, става готов за боядисване.

Разбира се, процесът на залепване на тези тапети не може да се нарече лесен и бърз, но предимствата на linkrust надделяват над този недостатък. Lincrusted тапет е екологичен, има много висока устойчивост на износване и дълъг експлоатационен живот, през който не губи оригиналния си вид. И в сила те не са по-ниско от екзотичен материал като слонова кост. Основните суровини за тяхното производство са обикновено такива вещества като восък, дървесно брашно и колофон.



Появата на тези тапети може да се нарече най-луксозните, те са били използвани още през Викторианската епоха в дворци и различни институции за аристокрацията. Те ви позволяват да се извърши по-дълбок релеф в сравнение с традиционните сортове тапети, която ви позволява да се създаде симулация на интериорни стилове на отминалата епоха, както и използването на различни фризове, корнизи, таванни корнизи и рамки значително да повиши усещането за лукс, като широко поле за дизайнерските фантазии. Като алтернатива на релефни тапети върху linkrustovyh не само да отпечатате всяко изображение, но и да се напише цялото платно с маслени бои.

Когато се интересувате от полимерна мастика - посетете сайта npk96.ru. Само там ще намерите качествена мастика на разумна цена и с бърза доставка.

Като цяло, за lincrusta тапети, можем да кажем, че те са идеални за стаи, в които декорация играе важна роля. За бърз козметичен ремонт на апартамент, е по-добре, разбира се, да се използват обикновени тапети, които са залепени за един ден.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Тапет Стикер на тавана - инструкцияТапет Стикер на тавана - инструкция
Течен тапетТечен тапет
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Как да тапет тапетКак да тапет тапет
Тапетиране на собствените си ръцеТапетиране на собствените си ръце
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Течен тапет ред на монтаж работаТечен тапет ред на монтаж работа
Какво е течен тапетКакво е течен тапет
» » Линкрус Тапет
© 2021 BggeHat.com