Изборът на тапети и тяхното залепване

Изборът на тапети и тяхното залепване

Много хора, които решават да ремонтират и решат да покрият тапета с тапет, се губят сред широка гама от тези продукти и не знаят кой тапет е по-добре да избирате за различни стаи. Тя може да бъде детска стая, хол, спалня или други стаи, в които е необходимо да се извършват ремонти.

видове

Към днешна дата има няколко вида тапети за залепване на стените, а именно:

- винил;
- текстил;
- течност;
- стъклени стени;
- Тапети.

Ако говорим за винил, те имат по-нисък и горен слой, където дъното на хартията, а горната - поливинил. Такива тапети е трудно да се лепи, защото те са силно импрегнирани с лепило и тежки, и не понасят температурни промени.

Когато поставите стените на тапети да изберете текстил, тъканта има хартия и не е необходимо да бъдат персонализирани според чертежа, тъй като фугите ще бъдат невидими. В допълнение, те имат положителни свойства, като например шумопоглъщане, добра топлоизолация и са екологични. Такива тапети са идеални за детската стая, тъй като те не са токсични.

Създаване на гладка и релефно покритие ще помогне на течността, която може да бъде залепена на всяка повърхност, която няма да има големи дефекти.

Скриване на получените пукнатини, както и шевове в панелите ще помогне стъкло стъкло. Те са идеални за всякакви повърхности и ще ги направят перфектно равномерно. Купете, като направите резервация за тапет в онлайн магазин на достъпни цени във всеки град и държава.



И накрая, известен на повечето хора, тапетът изглежда като тапет. които също са хартия с фотографирано изображение.

Изборът на материал за залепване на стени, трябва да обърнете внимание на някои от нюансите, а именно, трябва да имате предвид размерът и осветлението на помещението, тъй като те могат да бъдат фон или с картина. Ако стаята е малка, а след това голяма снимка на материала не се вписва, те са по-добре да лепи в по-просторни стаи.

Ако тапетът ще бъде закупен за кухнята, тогава в този случай ще бъде по-добре да спрете избора на миещ се тапет. В помещения, където влажността се увеличава, стените трябва да бъдат покрити с тапети, устойчиви на влага.

Правилната стена на стените

За правилното поставяне на тапета ще ви трябва:

- подготвя необходимите материали и инструменти;
- да освободи стените на излишните предмети;
- премахване на старите тапети, ако са залепени;
- уплътнява пукнатини или дупки с шпакловка;
- Обработвайте стените с грунд или лепило за тапети.

След като се подготвят стените, можете да започнете да ги лепирате. Първо трябва да измерите височината на стените на различни места, след това да измерите необходимата височина и само след това да отрежете желаната дължина. За рязане трябва да използвате ножици, за предпочитане големи. След това нанесете лепилото върху отрязаната част, като ги поставите на равна повърхност, като например под или маса, които трябва да бъдат чисти. След нанасянето на лепилото се препоръчва незабавно да се залепи материалът върху стената, така че лепилото да не изсъхне, а само когато е импрегнирано. Изглеждащите мехурчета трябва незабавно да се изгладят със суха кърпа или ролки вертикално, с малко натиск. Ако се появи балонът, тогава на това място трябва леко и леко да откъснете материала и да го поставите отново. Отърви се от балоните по друг начин. За да направите това, трябва да изчакате, докато тапетът се изсуши, вземете спринцовка, поставете лепило в нея, след това пробийте балончето леко в лепилото. Ако бръчките са малки, те ще бъдат изгладени, след като изсъхнат.

Когато поставяте стени с тапети, е важно да запомните, че в стаята няма чешми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Немски rasch тапетНемски rasch тапет
Кои тапети да избирате?Кои тапети да избирате?
Как да изберем най-добрия тапет от винилКак да изберем най-добрия тапет от винил
Как да изберем тапет в детската стаяКак да изберем тапет в детската стая
Изберете тапет лепилоИзберете тапет лепило
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаетеЗакупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
» » Изборът на тапети и тяхното залепване
© 2021 BggeHat.com