Самозалепващи филми вместо витражи и тапети

Самозалепващи филми вместо витражи и тапетиRoll самозалепващ се филм - материалът е на разположение и в същото време много интересен, защото ви позволява бързо да промените интериора без много проблеми. Експертите твърдят, че такъв филм има, ако може да се каже, близък роднина на класическия тапет. Въпреки това е много по-лесно да се работи с него, тъй като няма нужда да се купува лепило, да се прилага равномерно върху платното и да се изпълняват всички други технологични процедури. За да поставите филма, имате нужда само от влак и ножици. И възможностите за използването му са много по-големи от тези на тапета!

И така, какво е самозалепващ се филм? Това ламинат съдържа слой от PVC, по който цветна инкрустация (това е предната страна), и адхезивно покритие защитен от хартия - от друга страна.

При определяне на хартията внимателно се отстранява, след това тъканта се нанася върху подготвената повърхност и филмът незабавно се придържа към стъклото или на стената, въпреки че наистина стабилно съединение накрая образува само след известно време (това може да отнеме от няколко часа до ден). Винил филм адхезивен слой има дебелина от около 120 mm, и това е достатъчно, за да се гарантира правилното материал здравина и еластичност. Дисперсионното лепило, което се използва при производството на филми, позволява да се монтира върху дървени, метални, пластмасови, стъклени повърхности. В същото време връзката остава стабилна дори при доста тежки температурни промени. Разбира се, за да се избегне увреждане на слоя боя, филмът може да бъде поставен в близост до източника на топлина или пламък (например, близо до крушки с нажежаема фурна или).



Самозалепващо фолио - практичен и екологичен материал, тъй като не съдържа токсични материали. Производителите твърдят, че продължителността на живота на филма е поне 5 години, въпреки че при нормални условия може да бъде по-висока.

Самозалепващо фолио може да се използва като по-евтин заместител стъклописи, както и алтернатива на тапети в области, където традиционните тапети могат бързо губят своята привлекателност (например, в бани, кухни, асансьори и дори в детски стаи, където стената на хартия често използвани за творчески експерименти млад художници). В допълнение, този филм дава втори живот на стари мебели, които обхващат всичките й ожулвания.

Е, ако се интересувате от групи за хранене за кухнята - посетете сайта pohjanmaan.ru. Само там ще намерите всичко необходимо, за да украсите кухнята си с най-добрите мебели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Самозалепващ се филм за врати, ние ще актуализираме самата стара конструкцияСамозалепващ се филм за врати, ние ще актуализираме самата стара конструкция
Как правилно да лепи винил тапет?Как правилно да лепи винил тапет?
Как да поставите самозалепващ се филм върху мебели без мехурчета?Как да поставите самозалепващ се филм върху мебели без мехурчета?
Корк таван за и противКорк таван за и против
Как да лепене тапет за рисуванеКак да лепене тапет за рисуване
Поставяне на тапета с тапетПоставяне на тапета с тапет
Имитация на греди на тавана трансформира интериораИмитация на греди на тавана трансформира интериора
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Правила за поставяне на стени с тапет от бамбукПравила за поставяне на стени с тапет от бамбук
Как да тапет тапетКак да тапет тапет
» » Самозалепващи филми вместо витражи и тапети
© 2021 BggeHat.com