Имитация на греди на тавана трансформира интериора



Усещането за комфорт и уют придава на гредите в стаята вътрешните греди. Този детайл в дизайна се използва в селски (селски) стил, наречен "страна". Сега се засили такива автентични дървени елементи на тавана, особено в градските апартаменти, е доста трудно, а понякога и невъзможно, така че решението на проблема е имитация на гредите на тавана, където те изпълняват чисто декоративна функция. Те изглеждат много естествени и само професионалистите могат да кажат разликата.
имитация на дървени греди на тавана
Има няколко причини, поради които не искате да използвате тези елементи:
  1. Дървени греди от естествено дърво имат значително тегло. За да ги оправим на тавана, за да ги държим здраво и здраво, не е лесно. Тези елементи на интериора са трудни за внасяне в апартамент или офис пространство, защото те са доста обемисти. Такива като на снимката изкуствени греди на тавана да се доставят на правилното място е много по-лесно, а теглото им е незначително;
  2. Обработката на това дърво ще изисква подходящи инструменти и умения. Кога да поставите дървени греди на тавана проектирането и проектирането на помещенията отнемат много време;
  3. Природното дърво има свойството да изсъхне, в резултат на което могат да възникнат проблеми, свързани с деформацията на дървени елементи. Ако гредите са намалени по обем, тогава затягането ще стане слабо и те няма да задържат на място.
проектиране на греди на тавана
Симулацията на дървени греди на тавана е създадена, както следва:
  1. Като основа, за да направим красиви декоративни греди, трябва да вземем лек материал, например, полиуретанови греди. След това от него се изрязват елементите с необходимия размер и форма и се фиксират върху тавана. Тогава материалът е покрит със самозалепващ се филм.
  2. Имитацията на таваните изглежда привлекателна и оригинална. Понастоящем филмите за декориране са много подобни на дървения материал от различни видове дървесина. Разберете къде е имитация и къде е истинският лъч е почти невъзможен.
  3. Основният материал обикновено е пяна. Тя е лека, лесна за обработка, можете да я купите във всеки магазин за строителни материали.
изкуствени греди на тавана
По този начин, да се изработи гредите на тавана изглеждаше красива, декоративни елементи са изработени от пяна и филм паста върху детайла като текстурата на естествено дърво.

Създаване на имитация на дървени елементи

  1. Започнете проектирането на гредите на тавана с подготовката на основата. Повърхността на плочите се освобождава от старото покритие и се грундира с CT17. След това можете да лепирате всичко, което искате от тавана, и тези елементи ще се държат сигурно.
  2. Преди да украсят гредите на тавана, те се изрязват от пяната. Материалът може да бъде с всякакъв размер и дебелина. Когато последният параметър не е достатъчен, гредите са залепени от няколко части.

как да украсите греди на тавана
  • Стиропорният материал се изрязва с остър нож за боя или метална хартия. За да създадете интериор с греди на тавана, професионалистите използват други техники, когато работят с този материал. Например, те отрязват пяната с червен топъл проводник.
  • В случаите, когато декоративни греди се получават с дефекти, те могат просто да бъдат замазани. Препоръчително е да го направите, след като сте поставили елементите на пода.
  • За да имитирате гредите на тавана на пяната се държи сигурно, най-добре е да ги лепете с течни нокти. Когато купувате, препоръчително е да се консултирате с продавача-консултант дали този или този тип течни нокти е подходящ за такъв материал като полистирол. Факт е, че понякога се топи.
  • Греди на тавана със собствените си ръце, подробности за видеото:
    Редът на залепване на декоративни греди е както следва:
    • самозалепващ се филм за имитация, при създаване на таван с греди, прилича на стикер. Работата трябва да се извършва внимателно и бавно. Този филм се продава на ролки. Долният защитен слой се премахва постепенно по време на процеса на слепване;
    • Филмът се заглажда, когато пяната се залепи;
    • всичко, което е излишно, се премахва с помощта на боя или тапет нож, ножици.
    Резултатът е красив и стилен таван с греди - неговият дизайн съвпада напълно със съвременните тенденции на интериорен дизайн, използвайки естествено дърво, но мястото му е заето от декорацията.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Дървени греди за избор на таванДървени греди за избор на таван
    Декоративни греди за избор на таванДекоративни греди за избор на таван
    Как да направите греди на таванаКак да направите греди на тавана
    Характеристики и видове типови подовеХарактеристики и видове типови подове
    Дървен таван във вътрешността на оригиналната облицовкаДървен таван във вътрешността на оригиналната облицовка
    Как да победим греди на тавана интересни идеиКак да победим греди на тавана интересни идеи
    Таван в стила на страната простота и удобствоТаван в стила на страната простота и удобство
    Изграждане на покрив със собствените си ръцеИзграждане на покрив със собствените си ръце
    Припокриващо устройство за таванаПрипокриващо устройство за тавана
    Изграждане на къщи от профилирани гредиИзграждане на къщи от профилирани греди
    » » Имитация на греди на тавана трансформира интериора
    © 2021 BggeHat.com