Таван в дървена къща

Таван в дървена къща

Дървото има ненадминати свойства за топлоизолация и следователно в дървена къща винаги е топла и уютна. Дори при тежки условия на средния колан през зимата. Въпреки това, като се има предвид, че топъл въздух се издига, таванът в такава къща трябва внимателно и внимателно да бъде обмислен.

С монтирането на тавани от съвременни материали, както и с изграждането на дървени конструкции, произведени с помощта на най-новите технологии, е възможно да се намалят топлинните загуби през тавана до минимум.

Таванът в дървена къща обикновено е прикрепен към гредите на тавана. На първо място, между гредите е необходимо да поставите нагревател, под нагревателя ще има груб таван, а над нагревателя - тавански етаж.



Грубят таван е направен от дъски с малко по-малък размер от разстоянията между гредите. Отстрани на тавана греди, така наречените черепни барове, на които са положени дъски на груб таван, са приковани. На черен таван между гредите подредени изолация (както ролка и лист). Трябва да се отбележи, че всички дървени тавани трябва да бъдат третирани с антисептици. Изискванията за нагревателите са, както следва: изолацията трябва да бъде незапалима и не трябва да има освобождаване от изолацията (прах, малки частици). Дебелината на изолацията се изчислява въз основа на климатичните условия на района. За да се избегне натрупването на влага в изолацията, преди инсталацията се извършва работа на паропреградата, която е направена от специални материали. Пароизолацията е фиксирана с припокриващи се листове не по-малки от 10 сантиметра, ставите са залепени заедно със специална лепяща лента. Топлоизолация от горната част, преди таванските подови настилки, покрити с хидроизолационни материали.

Е, ако се интересувате от къща за добре - отидете на ru-dacha.ru. Само там е всичко, за да създадете отлични къщи за поддържане чистотата на водата в кладенеца.

Чистият таван в къща от дърво, в светлината на дизайнерските решения, също трябва да бъде направена от дървени конструкции. За такива цели са идеални - дървена облицовка, фурнировани плочи. Наскоро се използва за довършване на таван панели от гипсокартон (с последващо боядисване), falshalki от пяна, използването на модерни довършителни материали значително разширява възможностите за проектиране. Не се препоръчва използването на пластмасови конструкции при завършване на тавана в дървена къща (това ще доведе до нарушаване на обмяната на въздуха, което от своя страна ще доведе до разрушаване на дървени конструкции).

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Таванът в опциите за опции за руската баняТаванът в опциите за опции за руската баня
В дървената къща затопляме таванаВ дървената къща затопляме тавана
Устройството на таван в дървена къща - технологияУстройството на таван в дървена къща - технология
Как да изолирате тавана в къща отвън и отвътреКак да изолирате тавана в къща отвън и отвътре
Тогава за затопляне на тавана в частната къща - справкиТогава за затопляне на тавана в частната къща - справки
Как да изберем нагревател за баня на таванаКак да изберем нагревател за баня на тавана
Опънат таван в идеите за дървена къщаОпънат таван в идеите за дървена къща
Дървен таван във вътрешността на оригиналната облицовкаДървен таван във вътрешността на оригиналната облицовка
Как да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къщаКак да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къща
Имитация на греди на тавана трансформира интериораИмитация на греди на тавана трансформира интериора
» » Таван в дървена къща
© 2021 BggeHat.com