Таван в стила на страната простота и удобство



Сега всеки може да избере в кой стил да проектира жилището си. Има десетки различни вътрешни решения, които да направят апартамента или къщата ви необичайни, уютни и функционални. Много интересно е посоката на страната, съчетаваща простотата на селските райони и удобствата в градовете. Този стил е за тези, които са болни от класиката, но не харесват такива съвременни дизайни като високотехнологични и модерни.
таван на страната

Основни принципи на страната

Преди да преминете към това, което трябва да бъде таванът в стила на страната, трябва да обмислите основните принципи на тази посока на проектиране. За да разберете как изглеждат стаите в него, препоръчваме да разгледате снимката.
Във всеки детайл трябва да се усети дори най-незначителната селска простота. За страната естествените дървесни цветове са присъщи, но от тъмни и златни тонове е необходимо да се откаже. При проектирането на прекомерните ексцесии трябва внимателно да използвате различни елементи. Например, комбинация от изискано формоване, мебели с ракита елементи или огънати дървени крака се оказва доста тежка - подобна стая не може да стане уютна. Но това е максималният уют, който те се опитват да постигнат, като декорират стая в този стил. 
стил таван страна функции
Избор на стила на страната - таван, стени, под, трябва да бъдат завършени с естествени материали. Металните елементи са недопустими, така че панелните тавани от метал или пластмаса ще трябва да бъдат изоставени. Ако желаете, можете да използвате висококачествени имитации на естествени материали, например изкуствен камък. На външен вид е много подобен на естествен камък, но е по-лесен за инсталиране и работа. Стъклото може да бъде заменено с по-силен плексиглас. Що се отнася до цвета, посоката на страната се характеризира с бели, бежови, зелени, кафяви, цветни нюанси.
В стила на страната, обичайно е гладките ъгли. Украсата на тавана, формата на мебелите - всичко трябва да бъде закръглено. В същото време в дизайна на тавана се допуска минимална геометрия.
Стил в страната, вижте примерите за видеоклипа:

Декорация на тавана

Създаване на таван в стила на страната, трябва да използвате всички естествени довършителни материали. Трябва да се внимава да използвате опънати тъкани, особено лъскави. Тъй като стаята трябва да почувства рустика атмосфера, ще бъде трудно да се избере покритие, което да приляга към такъв таван и в същото време да не нарушава принципите на стил на страната. Стрелевите таванни конструкции могат да се използват като акцент, покривайки платното само с малка част от повърхността. Желателно е материалът да е матов.
Във вътрешността ще има вдлъбнатини, малки изкуствени пукнатини. Подходящ течен тапет с добавяне на коприна или памучна конец, обичайното замазка с циментови елементи - подплатени или бордюри. В кухнята, в хола ще бъдат подходящи таван дървени греди.
таван на страната
Особено внимание трябва да се обърне на тавана в спалнята. Тежките елементи не се препоръчват. Дори частичен таван, завършващ с масивни детайли, например дървени греди, може да създаде атмосфера под налягане. Поради това повърхността на тавана трябва да бъде възможно най-проста.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на спалнятаОформлението на спалнята
Спалня в провансалски стил френски чар в интериораСпалня в провансалски стил френски чар в интериора
Чертежи на тавана на вътрешната декорация от гипсокартонЧертежи на тавана на вътрешната декорация от гипсокартон
Възглавници във вътрешността на кухнятаВъзглавници във вътрешността на кухнята
Ремонт на апартамент и стая в хай-тек стилРемонт на апартамент и стая в хай-тек стил
Класически стил в дизайна на апартаментаКласически стил в дизайна на апартамента
Таван в стила на високите технологии - модерно решениеТаван в стила на високите технологии - модерно решение
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Модерни стилове в интериорния дизайнМодерни стилове в интериорния дизайн
Как да изберете кухненски съвети са полезниКак да изберете кухненски съвети са полезни
» » Таван в стила на страната простота и удобство
© 2021 BggeHat.com