Как мога да проектирам кухня или стилен интериорен дизайн на модерна кухня

Много домакини трябва да прекарват по-голямата част от свободното си време в кухнята. Също в тази стая цялото семейство се събира за закуска или вечеря. Много често в кухнята се настаняват гости. За всички издаването на декорация на кухнята е от значение. За да стане такава необходима стая е станала функционална, красива и ергономична, трябва, разбира се, да изберете стила, да мислите за осветлението, да изберете цветовете, да изберете правилните мебели и аксесоари. Между другото, в днешно време се правят кухни по поръчка е много популярен. Защото в този случай всички желания на клиента са изпълнени.

На първо място, трябва да изберете стил, който зависи от цялостния дизайн на къщата и личните предпочитания.

Много хора харесват класиката. Този стил е предпочитан от повечето хора. За прилагането на класическия стил се използват естествени или идентични естествени материали: дърво, камък, метал, керамика, експресивни форми и линии, спокойни тонове, зрял декор.

Модерни хора обичат да украсяват интериора на кухнята в хай-тек стил. Въпреки това при регистрацията е необходимо да знаете, че тук трябва да има ясни очертания, прави линии, лъскави и стъклени повърхности. Всеки въпрос е прост, кратък. Прилагат се само техническите джаджи и съвременните материали.
В къща или в дача, кухнята, декорирана в провинциален стил, ще изглежда добре. Въпреки че този стил идеално се вписва в апартамента. Характеризира се с груби груби повърхности, оригинални мебели, на открити рафтове - декоративни буркани и кошници. На прозорците трябва да се мотае китайски завеси.



Важен въпрос е изборът на цветовата палитра. Избирайки правилните цветови тонове, трябва да вземете предвид размера на стаята, височината на таваните, страната на светлината, която се вижда от прозорците на кухнята. По-добре е да украсите по-голяма стая в наситени ярки цветове. Пастелните цветове са по-подходящи за малка кухня. Предпочитайте топли цветове (оранжево, жълто, червено), ако прозорците ви са на север. Студените нюанси ще обличат стаята с освежаваща прохлада, ако прозорците са на юг.

От голямо значение е изборът на осветление. Ето защо, лампите трябва да бъдат закупени, отново, като се има предвид характеристиките на кухнята. За да избегнете сянка, работната площ трябва да бъде осветена от няколко лампи.

Мебелите се избират в зависимост от избрания и подреден стил, така че разстоянието между мивката, печката и хладилника да е от 3 до 6 метра. Каквито и устройства и продукти да са на разположение, трябва да помислите за удобното подреждане на шкафове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухни в провинциален стилКухни в провинциален стил
Кухненските осветителни тела избират осветлениеКухненските осветителни тела избират осветление
Престилката за кухнята е различнаПрестилката за кухнята е различна
Изборът на мебели за кухнята правилноИзборът на мебели за кухнята правилно
Класически стил в дизайна на апартаментаКласически стил в дизайна на апартамента
Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
Кухни марияКухни мария
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Избор на мебели за кухнятаИзбор на мебели за кухнята
» » Как мога да проектирам кухня или стилен интериорен дизайн на модерна кухня
© 2021 BggeHat.com