Кухни в провинциален стил

Тъй като бъдещето не може да съществува без миналото, стилове в интериора не могат да бъдат ограничени само до съвременната модерност или високите технологии. Ако най-новите стилове с изобилие от метал, хром, стъкло и пластмаса довеждат динамиката си до живота на своите собственици, тогава стилът на страната осигурява комфорт и мир. В крайна сметка ще се съгласите, животът на шумен метрополис е различен от тихия и измерен живот в селото.

Кухни в провинциален стил

Кухненски интериор в стила на страната

Ако видите, преди да е семпло обзаведени с без излишни украшения, изобилие от дървени мебели, декорации по стените, панели, изработени със собствените си ръце - всичко това показва, че вие ​​сте в кухнята в кънтри стил.

Кухни в провинциален стил

Кухня в стила на страната предполага наличието на естествени материали в строителството и декорацията. И какво може да бъде по-естествено от едно дърво? В тези кухненски дървени мебели от спокойни бежови или маслени нюанси се инсталира, но по-често просто се отваря с лак, запазвайки естествения цвят и структурата на дървото. Шкафчетата могат да бъдат украсени с дърворезби или цветни орнаменти, пренасящи уникалния цвят на селото. Също така, мебелите могат да бъдат изкуствено отлежали, където всяка пукнатина и драскотини да са видими. Но полиран завършек за този стил не е типичен.

Кухни в провинциален стил

Дървени груби и неполиран греди на тавана, също са неразделна част от страната стил, те не правят интериора "тежка" и може да се използва не по предназначение. Например, за окачване на кухненски прибори и продукти върху тях. На гредите могат да бъдат поставени плетени кошници, куп чесън, а дори и на железопътния за кухня с остриета и черпак.

Кухни в провинциален стил

За да завършите стените, използвайте дърво под формата на стелажи, разделяйки долната и горната част на цветната граница с ярък украшение. Като декор може да се използва естествен или изкуствен камък. Тя се поставя на стените в ъглите на кухнята, като рамката на прозореца на отваряне, или дори като кухня "престилка" над зоната на работа, най-важното е да не се прекалява с завършване на камък.

Кухни в провинциален стил

Но подът на кухнята в стила на страната може да бъде покрит напълно с камък и не се страхувайте, че ще "претовари" стаята, защото камъкът също е естествен материал. Модерен аналог на това покритие може да служи като подови плочки и дори линолеум, имитиращ естествен камък. На последния етаж има покрити с подови дъски и ръчно изработени постелки.

Кухни в провинциален стил

Въпреки факта, че в завършването на кухня страна предпочитани пастелни нюанси, домакинята никога не се стреми да изпълни интериора във всеки един цвят, винаги има комбинация от цветове и текстури на материалите, както и наситеността на ръчно изработени предмети.



Кухни в провинциален стил

Специална роля в тази кухня се играят декоративните елементи и текстилните изделия. Всичко, което се прави от самите тях, както и ястия, часовници и различни фигурки, ще намерят приложение в него. На всички видове рафтове, които са в изобилие в пространството кухня, поставени керамични и глинени чинии, чаши, чаши, тенджери празна или с цветя, свещи, снимки, везано картини, плетени кошници.

Кухни в провинциален стил

Трудно е да си представим една селска къща, без красиви пердета на прозорците и гостоприемна ръчно изработени покривки за маса на масата, се уверете, че тя трябва да бъде направена от естествени материи, синтетика нямат място в тази кухня. Селяните никога не са запечатали цветовете, а тук в интериора на страната има разнообразие от декорации и декорации. Самостоятелно зашити и бродирани покривки за маса, хавлиени кърпи, салфетки, кухненски ръкавици със собствените си ръце, красиви завеси в клетка или ленти - всичко това не само ще даде на вътрешен комфорт, но също така и за запълване на топла кухня, това е невъзможно да не се чувстват топлината на ръцете, които с любов, създадени всички тези неща за членовете на домакинството.

Кухни в провинциален стил

Осветлението не трябва да е прекалено ярко, но са забранени новите халогенни лампи, а вместо тях използваме обикновени лампи с нажежаема жичка или икономични лампи с жълта светлина. Те няма да блестят с ярка бяла светлина, но ще подчертаят отлежалата атмосфера със светъл "топъл" нюанс. Също така, за тази кухня не са подходящи точкови лампи, а интересна раница с дифузна светлина ще се вписва перфектно в ситуацията.

Кухни в провинциален стил

И как правилно да комбинирате съвременните домакински уреди с рустикален стил? Всъщност това не е проблем. Най-добрият вариант би бил вградени уреди, които могат да бъдат закрити врата кабинет, така че не се развалят атмосферата на "селянин" живот. Изберете не перфектни бели или стомана модел уреди, и се отдава предпочитание на жълтеникав цвят, с ретро дръжки и аксесоари "антични", котлони не избират елегантен финал и малко грубо и масивна.

Кухни в провинциален стил

Кухни в провинциален стил

Кухни в провинциален стил

Кухни в провинциален стил
Не по-малко интересен материал е изборът на телевизор в кухнята.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухня в хай-тек стилКухня в хай-тек стил
Кухненски интериор в стил ПровансКухненски интериор в стил Прованс
Кухненски мебели за малка кухняКухненски мебели за малка кухня
Възглавници във вътрешността на кухнятаВъзглавници във вътрешността на кухнята
Ремонт на апартамент и стая в хай-тек стилРемонт на апартамент и стая в хай-тек стил
Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
Интериор на дървени къщиИнтериор на дървени къщи
Кухни марияКухни мария
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Модерни стилове в интериорния дизайнМодерни стилове в интериорния дизайн
» » Кухни в провинциален стил
© 2021 BggeHat.com