Кухненски интериор

Най-благоприятното време за ремонт е лятото. Много домакини я чакат с нетърпение, което щеше да придаде на кухнята нов облик.

В дизайна на кухнята се използват разнообразни стилове - синтез, компактен кухненски бокс, студио кухня и остров, ретро. Няма значение какъв стил сте избрали за вашата кухня. Важно е да създавате комфорт и уют.

На първо място, трябва да запомните, че интериорът на кухнята трябва да съчетава функционалността с външния ефект. Изготвяне на проекта на кухненски интериор, осигурете местоположението на работната повърхност, мивка, чиния, хладилник. Идеалната опция - местоположението на един ред или триъгълник.

За кухни с малка площ модерният пазар предлага различни варианти за домакински уреди. Той е компактен, има опции, вградени в мебели. Мебелите за такива кухни се произвеждат като ярки цветове и светлина, което позволява да се създаде ефект на лекота. Много удобни шарнирни шкафчета, които ще помогнат за максимално използване на стените. Покритията на кухненските мебели са лесни за почистване. Не се страхувайте да използвате детергенти.

За визуално увеличаване на площта на кухнята, се препоръчва да използвате и отворени рафтове и стъклени самолети, светлини и огледала.



Не се препоръчва поставянето на интериорни предмети в кухни с голяма площ като единичен масив, желателно е разпределението на обемите да става равномерно. В тези кухни няма ограничения при избора на цвят на мебелите.

Обърнете специално внимание на осветлението. Трябва да бъде полилей, осветяващ цялата област. Освен това печката, мивката, работната повърхност са допълнително осветени. Интериорната украса се осигурява от LED светлини или цветни светлини.

Необходима част от кухненския интериор е работна престилка, която се намира над работната маса, мивка и печка. Според местоположението си той е най-често замърсен и изисква редовно почистване. По-рано за устройството на престилка използва керамични плочки, пластмаса, миещи се тапети, боядисване на стени. Днес ролята на престилката се изпълнява кожи. Изработено от одеяло от закалено стъкло. Предимство е простотата на производството и монтажа, устойчивостта на химически и механични влияния, ниската цена, възможността за индивидуална поръчка, липсата на шевове, наличието на отвори за гнезда, способността да се прилага някакъв модел. В същото време правилният избор на шаблона позволява постигането на идеална комбинация с общ интериорен дизайн и кухненски мебели. Тя е част от декора.

Когато проектирате кухненския интериор, не забравяйте, че е съвместим с интериора на другите стаи.

Погрижете се за декорацията на прозорците.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн ъгъл кухня 9 квадратни метраДизайн ъгъл кухня 9 квадратни метра
Опции за оформление на кухнята - 9 метраОпции за оформление на кухнята - 9 метра
Разпределение и дизайн на ъгловата кухняРазпределение и дизайн на ъгловата кухня
Кухни в провинциален стилКухни в провинциален стил
Възглавници във вътрешността на кухнятаВъзглавници във вътрешността на кухнята
Опции за оформление на кухнята в частна къщаОпции за оформление на кухнята в частна къща
Дизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилникДизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилник
Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
Кухни марияКухни мария
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
» » Кухненски интериор
© 2021 BggeHat.com