Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?

Всяка домакиня има удоволствието да бъде в кухнята, която съчетава функционалност и елегантност, лаконизъм и шик. Всички тези изисквания отговарят на съвременната кухня. Този стил е много популярен за кухни, защото се отличава с уникалността, грижливостта на всеки детайл, външния стил и удобното разположение на всички елементи от интериора на кухнята.

Кухни в стил Арт Нуво са подходящи за всяка кухня

Това, което все още е добро, е стилът на Арт Нуво - поради факта, че то се вписва в кухнята от всякакъв размер, както и за малки и големи. В големите кухни мебелите се поставят в U-образна форма. Но за кухни с малък размер може да се постави под формата на буквата G, или дори да се постави в ред от едната страна.

Кухни в стил Арт НувоСтилът Art Nouveau за малка кухня ви позволява да спечелите много място. Минимализмът в декорацията и детайла ви позволява визуално да добавите скромен размер на кухнята на няколко метра. Това е улеснено от използването на материали като стъкло, стомана, акрил, лак, емайлирани фасади от MDF или по-икономични варианти - фасади от ПДЧ. Разбира се, MDF е за предпочитане от устойчивост на влага, мазнини, те са по-лесни за грижи. Но модерните кухни, изработени от ПДЧ, имат еднакво приятен външен вид.

Еклектичен стил

Модерните могат безопасно да се нарекат еклектични, защото усвояват най-добрите характеристики на такива стилове като класически и високотехнологични. Ясните и прецизни геометрични фортове от високотехнологичен стил са перфектно съчетани с меки и гладки класически линии. Това смесване ви позволява да постигнете едновременно едно голямо пространство и уют. Ненатрапчивост, простота, функционалност, елегантност и стил - всичко това са модерни кухни.

Арт нуво стилът е достатъчно универсален, строгите канони в него отсъстват. Ето защо, изборът на материали за довършване на стените, пода, тавана ви позволява да посрещнете всяко желание на домакинята. Харесвате керамични плочки на пода - добре, защото е един от най-издръжливите и удобни материали за кухнята. И ако искате краката ви да ходят на мек килим, можете да изберете подходящ стил на съвременна текстура и цвят. И не забравяйте за такива функционални материали за кухня подови настилки балатум - това е икономически ефективна, лесна за поддръжка и изглежда доста привлекателен вид подови настилки.

Стените на кухни в модерен стил - това текстурирани мазилка, и традиционна тапети, тя е красива, за да победи покритие на боята, дори е комбинация от всички тези възможности на едно място. Основният принцип е яснотата, точността, модерният и лаконичен външен вид.

Кухни в стил Арт Нуво

Осветление кухня модерна

Основният принцип тук е максимумът на естествената светлина. Ето защо, прозорците в такава кухня трябва да бъде голям, отдаване под наем на максимална дневна светлина, а не zadekorirovannye тежки завеси. Материал за завеси е по-добре да изберете лесна, синтетична, идеална форма на завеси - асиметрични. Електрическите лампи трябва да дават ярка, но не и остра светлина.

Модерна технология



Пълен комплект съвременни кухненски уреди - това е може би единственото ясно правило на модерния стил. Вградена фурни и вградени котлони, се вписва перфектно в интериора на миялни машини и хладилници - всичко това прави общо хармония в подробности, просто, функционалност и удобство.

Кухни Арт Нуво

Кухни Арт Нуво

Кухни Арт Нуво

Кухни Арт Нуво

Кухни Арт Нуво

Кухни в стил Арт Нуво

Кухни в стил Арт Нуво

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухня в хай-тек стилКухня в хай-тек стил
Кухненски интериор в стил ПровансКухненски интериор в стил Прованс
Кухни в провинциален стилКухни в провинциален стил
Столове за критерии за избор на кухняСтолове за критерии за избор на кухня
Дизайн завеси за кухня изберете своя собствена версияДизайн завеси за кухня изберете своя собствена версия
Изборът на мебели за кухнята правилноИзборът на мебели за кухнята правилно
Кухни марияКухни мария
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Кухни по поръчкаКухни по поръчка
Как да изберем мебели за кухнятаКак да изберем мебели за кухнята
» » Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
© 2021 BggeHat.com