Кухни в стил Прованс и техните характеристики

Всяка домакиня се стреми да види кухнята си удобна, удобна и специална. Въпреки факта, че модата винаги е била много внимание, модерните помещения могат да ги направят студени и не уютни. Топлината и подредеността ще придадат на вашата кухня френски стил на Прованс, който поема рустикален вкус и хвърля романтика и спокойствие.

Има няколко функции, върху които можете да оборудвате кухнята с представеното изображение.

* Когато избирате цветове, предпочитайте спокойни цветове. Много често се използват бежово, маслинено, лавандулово, горчиво, цвят пшеничен пясък, но не и ярки. Трябва да се чувстват като отдавна слънце и изгорени. Мебелите избират синьо, жълто, тюркоазено, лавандула. Тези цветове ще изглеждат чудесно в комбинация с бял цвят. Когато използвате мебели с тъмен цвят, цветовата схема трябва да е в светли цветове.

* Основното правило е да служите - подобие на древността. Естествено дърво се счита за най-добрият материал при създаването на стил на Прованс. По-перфектното изображение ще даде на кухнята антични мебели. Изразяването ще доведе до пукнатини, нередности, естествено стареене. Ако кухнята е малка, малка квадратна маса, разположена в ъгъла, ще бъде добър вариант. На откритите рафтове трябва да е красиво ястие. За да направите мебелите по-практични, можете да използвате стъклена врата.



* От материалите стила на Прованс означава само естествен: камък, дърво, метал. Повърхностите трябва да бъдат грубо измазани. За облицовка се нанася керамика: плочки, мозайка. Необходимо е да се определи табела, която да не заема последното място в стила на Прованс.

* Напълнете с топлина и направете стаята по-уютно естествено осветление. Освен това, си струва да добавите полилеи с цветя, които трябва да бъдат правилно подбрани.

* В кухнята с даден стил трябва да има много текстил: въздушни завеси, спално бельо, покривки за столове, изработени от плат, дантелени салфетки. В идеалния случай ще изглеждат предмети в цветен печат. Леко използвана лента и клетка.

* Френската кухня трябва да има много малки кошници: кошници, вази, свещници, клетки за птици. Дори ако тези прекрасни предмети са напълно безполезни. Стените са украсени със стенни часовници, красиви пейзажи, декоративни плочи от керамика, огледала, поставени в цветни рамки. Незаменима декорация не кухня в стила на Провансал ще бъде петел и лавандула, тъй като те са символи на Франция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухненски асистент в създаването на специален стил на стаятаКухненски асистент в създаването на специален стил на стаята
Комбинацията от цветове във вътрешността на кухнятаКомбинацията от цветове във вътрешността на кухнята
Лилава кухня Лилав кухненски интериорЛилава кухня Лилав кухненски интериор
Кухненски интериор в стил ПровансКухненски интериор в стил Прованс
Бежова кухня Вътрешна бежова кухняБежова кухня Вътрешна бежова кухня
Бяла кухня Кухненски интериор бялБяла кухня Кухненски интериор бял
Кухни в провинциален стилКухни в провинциален стил
Изберете основния цвят за кухнятаИзберете основния цвят за кухнята
Изборът на мебели за кухнята правилноИзборът на мебели за кухнята правилно
10 Готови цветя за кухнята10 Готови цветя за кухнята
» » Кухни в стил Прованс и техните характеристики
© 2021 BggeHat.com