10 Готови цветя за кухнята

Ако имате добър вкус, комбиниран с богат опит, в който цветовете ще оцветят вашата кухня, ще бъде лесно да изберете. И ако всичко това не е там, нашата статия ви предлага избор от няколко готови решения - 10 готови цветни комбинации за кухнята.

Глупаво е да се подценява силата на цвета. Сенките имат невероятни възможности - да намалят или увеличат пространството, да променят фокуса си, да скрият недостатъците, да подобрят настроението и да съживят стаята. Избирайки правилния цвят, можете компетентно да направите козметичен ремонт или пребоядисване всяка стая в къщата. Основното правило за кухнята е изборът на основни цветове, които ще боядисват стени, тавани, подове (плочки), кухненски мебели. За да намерите подходящите цветове за кухнята, предлагаме да разгледате по-отблизо нашите идеи, които несъмнено могат да ви бъдат полезни.

Комбинации от цветове за кухнята

Всички тези 10 цветни палитри за кухнята дават съвети за избор на цветове за стени, кухненски аксесоари, мебели.

първата и втората палитри за кухнята

трета и четвърта палитра за кухнята

пета и шеста палитра за кухнята

Изборът на правилната палитра, съвети

Сега, когато имаме някои идеи за цветови комбинации, трябва да се запознаят с някои нюанси, да не се бърка в процеса на подбор на комбинираните нюанси на практика.

Съвет 1 - предложените проби

Много често не е достатъчно просто да разгледате мострата или да видите крайния кухненски интериор на снимката, за да изберете правилно правилните цветове. Освен това някои цветови нюанси могат да имат различни имена, но изглеждат много сходни. Следователно цветните проби, които сте избрали, са толкова важни. Тези модели трябва да бъдат приложени върху стените, а след това да видят как ще изглеждат в действителност.



Съвет 2 - Базов цвят

Винаги започвайте с основния цвят. От него ще има натиск към всичко останало. Основният цвят винаги определя как ще се грижи вашата кухня, след като цялата работа е завършена. Той е в него ще бъдат боядисани стените на кухнята.

Съвет 3 - вторични цветове

За основния цвят се избират вторичните цветове. Тези оттенъци могат да бъдат по-светли или по-тъмни от основния цвят или в контраст с него.

Съвет 4 - комбинация от цветове

Избирането и комбинирането на цветовете, начинаещият е лесно объркан. Особено, ако изберете 2-3 вторични за основния цвят. Как да бъдем? Обърнете внимание на основния цвят. Ако е лек, тогава за мебели можете да изберете точно същото, но много по-тъмно или контрастиращо, но и по-тъмно от основното.

Съвет 5 - таван

Много напълно подценяват кухненския таван. Всъщност, таванът е важна част от интериора на кухнята. Можете да останете на класическото решение - таванът е бял. Но ако решите да предприемете смела крачка - небял таван, ще трябва да експериментирате с различни нюанси. За начинаещи е трудно да се направи.

Съвет 6 - окончателното решение

Изборът на цвят трябва напълно да съответства на вашите предпочитания, вместо да преследва модата. Ако ви е трудно да вземете решение сам, свържете членовете на семейството или приятелите си по избор. Гледането отвън може да бъде полезно.


Много е полезно да научите украсата на масата със салфетки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Комбинацията от цветове във вътрешността на кухнятаКомбинацията от цветове във вътрешността на кухнята
Кухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухниКухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухни
Бежова кухня Вътрешна бежова кухняБежова кухня Вътрешна бежова кухня
Бяла кухня Кухненски интериор бялБяла кухня Кухненски интериор бял
Черна кухня Интериорът на кухнята е черенЧерна кухня Интериорът на кухнята е черен
Изберете основния цвят за кухнятаИзберете основния цвят за кухнята
Изборът на мебели за кухнята правилноИзборът на мебели за кухнята правилно
Как да изберем мебели за кухнятаКак да изберем мебели за кухнята
Как да изберете кухненски съвети са полезниКак да изберете кухненски съвети са полезни
Как да изберем правилната кухняКак да изберем правилната кухня
» » 10 Готови цветя за кухнята
© 2021 BggeHat.com