Бежова кухня Вътрешна бежова кухня

Бежовият цвят се нарича класика на спокоен интериор. Това е много светло кафяв цвят с нюанси на жълто или сиво. Използвайки го за интериора на всяка стая, включително кухни, е много важно да изберете правилните нюанси, така че бежовият цвят в кухнята да играе и не изглежда скучен. Какво е бежовата кухня?

Становище на психолози

Бежовият цвят, присъщ на вътрешната топлина, енергизира и образува духовна хармония. Сред другите цветове, той изглежда като призрак: той е навсякъде, но малко хора го забелязват. Бяло е цветът на пясъчния плаж и пшеничното поле, миналата година трева и бледи черупки. В средата на бежовия цвят човек се чувства много спокоен.

В интериора на бежовата кухня този цвят влияе върху апетита, настроението и дори в менюто. Бежовото в това отношение е неутрално. Очевидно не е нито топло, нито студено, така че не предизвиква дразнене или дразнене. Бежовият цвят действа върху успокоението на човешката психика, предизвиква чувство за сигурност. В бежовата стая човек се чувства: къщата му е крепостта му.

Бежовата кухня

Бежовото във вътрешността на кухнята може да се използва и за тези, които не са уверени в техните дизайнерски способности, е много трудно да се създаде нещо, което е ясно вкусно, неудобно, крещи. Бежовото в кухнята е много уютно, защото е свързано с чаша капучино, сметана, с аромати на канела, шоколад, ванилия, кафе. Ето защо, любителите на уюта и сладките ще бъдат много удобни в бежовата кухня.

Нюанси за използване на бежови повърхности в кухнята

Интериорът, изработен в светли бежови тонове, ще направи малка бежова кухня по-просторна и по-лека. Неутрален бежов цвят може да се използва за всички повърхности на кухнята: за стени, под, таван.

Кухненските мебели също могат да бъдат бежови. Но, така че всичко да не се слее в едно неекспресивно място, е по-добре да се използват различни нюанси: от тъмнината до най-лекия в началото. Подовите настилки от паркет или ламинат от корк, бреза или пепел, подът от керамични или варовикови плочки ще бъде добра основа за интериора на кухнята.

Монохромният интериор в бежови тонове почти винаги е успешен, но те все още трябва да бъдат разредени с няколко ярки петна от различен цвят, за да се освободи кухнята от монотонност.

Бежовата вътрешна кухня

Комбинации от бежово с други цветя в кухнята

Бежовото в кухнята се вписва добре с нюанси на кафяво, червено, сиво, лилаво. Тя може да бъде светъл петна от декоративни елементи: вази с цветя, плотове и плотове на кухненски комплекти, чинии на открити рафтове, завеси, potholders и кухненски кърпи. Интересни и кухненски комплекти от тези цветове на фона на бежовите стени.

Бежовата кухня

Ярките, блестящи тонове на неутрално бежово ще помогнат за заглушаване, за да станат по-меки. За феновете на контрасти, използвани в интериора на двете жълто и лилаво, розово и зелено, тюркоаз и теракота цветове забравяйте да смекчи комбинацията от бежово. За да създадете пространство и лекота, можете да използвате комбинация от бежово и синьо и комбинирайки в интериора бежово и жълто, ще напълните кухнята със светлина и ще го направите слънчево и приветливо.

Бежовата вътрешна кухня

Когато декорирате кухнята в бежови тонове, трябва да обърнете внимание на комбинацията с бял цвят. Бежовите стени забележително понижават белотата на кухненския комплект. И ако добавите нюанси на кафяво тук, кухнята ще стане по-зрелищна и по-ярка.

Бежовата кухня

Повече за цветовите комбинации, за които говорихме в статията - комбинацията от цветове в интериора на кухнята.

Какви стилове са подходящи бежово в кухнята

Този цвят, благоприятно подчертаващ текстурата на естествените материали, ще стане незаменим за етно и еко-стил в интериорния дизайн на кухнята. Той е идеално комбиниран с дърво, бамбук, камък и може да служи като чудесен фон за живи растения на закрито. Комбинацията от бежово с кафяво и зелено се счита за най-естествената комбинация. Тя е ненатрапчива, но стилна и уютна.

Бежовата вътрешна кухня

Бежово кухненско обзавеждане

Мебели за кухнята бежови нюанси е много важно. Почти всички производители вече предлагат подобни мебели. Особено популярен бе сянката на капучината. Днес, решенията на кухненските мебели под формата на лек връх и тъмно дъно, или обратното, леко дъно и тъмно покритие. Светлият бежов цвят изглежда най-добре на върха, освен че е по-практично да се изработи долната част на мебелите в тъмни цветове - кафяви или черни. Но черното не прилича добре на бежовото, докато кафявото е просто идеален съюзник за него.



По-рядко срещано в кухненските мебели, но доста "апетитно" и стилно е комбинацията от кремав сянка с червено или бордо.

Бежовата кухня

Ако кухнята е бежово обзавеждане, тогава цветът на стените трябва да бъде различен нюанс. Той може да бъде и бежов, но по-тъмен или по-светъл. Можете да изберете за стените розов или прасковен тон, червен, бургунд или кафяв. Бежовата кухня ще изглежда добре на фона на лилави или сиви стени (и обратно).

Ако имате кухненски крем в кухнята, трябва да сте по-внимателни със синьо, зелено, бяло и мръсно сиво. Ако има много цвят в кухнята, бежовата кухня може да изглежда необуздана, стара, пожълтяла с времето. Особено, ако бежовият цвят е много лек, жълтеникав оттенък. В такава кухня ще бъде неудобно да бъде.

Бежовата кухня

Бежова кухня: няколко дизайнерски тайни

За бежовите кухни изберете лампи с топла светлина.

Бежовата вътрешна кухня

Техника за бежови кухни не купуват един и същи цвят или бял, най-добрият начин е да се използват домакински уреди в метални цветове.

За украсата в кухнята, изберете "вкусно" бижута и аксесоари: часовник във формата на чаша кафе, или с нейния образ, посуда цвят шоколад, ваза, поставили над с кафе на зърна, или свещник, картина или плакат с образа на сладкиши.

Бежовата кухня

Бежовата кухня снимка

Бежовата кухня

Бежовата кухня

Бежовата кухня

Бежовата кухня

Бежовата кухня

Бежовата кухня

Бежовата кухня

Бежовата кухня


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Комбинацията от цветове във вътрешността на кухнятаКомбинацията от цветове във вътрешността на кухнята
Кухненски интериор цвят варКухненски интериор цвят вар
Лилава кухня Лилав кухненски интериорЛилава кухня Лилав кухненски интериор
Зелена кухняЗелена кухня
Изборът на цветен таван - нежностите на изборИзборът на цветен таван - нежностите на избор
Бяла кухня Кухненски интериор бялБяла кухня Кухненски интериор бял
Цветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдатЦветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдат
Черна кухня Интериорът на кухнята е черенЧерна кухня Интериорът на кухнята е черен
Изберете основния цвят за кухнятаИзберете основния цвят за кухнята
10 Готови цветя за кухнята10 Готови цветя за кухнята
» » Бежова кухня Вътрешна бежова кухня
© 2021 BggeHat.com