Как да изберем завеси за интериора?

Много хора се доверяват на такъв важен момент като избора на завеси за дизайнери. Но след това съжалявайте за това решение, защото не винаги дори професионалистите могат да отгатнат вашите желания и да вземат под внимание всички нюанси. Ето защо, изберете самите завеси, като се доверите само на вашия вкус. Ако отидете на сайта gardiniya.com, можете да видите широк избор от завеси, които са подходящи за всеки интериор.

Как да изберем цвета на завесите.

- Многоцветен зелен цвят винаги ще придаде свежест и спокойствие на вашата стая. Olive цвят завеси са най-подходящи за големи, пълни с набор пространство, така кухня, офис или хол - стая, в която тази сянка ще изглежда хармонично цяло.

- ако сте любител на природата, страничният ефект ще може да създаде шампоан с шам-фъстък. Те отлично подчертават червената, прасковата или розовата стая. В комбинация с бяло, стаята ще изглежда стилно и строго.

- Не намирате често завеси от Бордо, изработени от лек материал. Като цяло се използва тежко кадифе, така че такива завеси са подходящи за спалнята.

- Стилен и подходящ за всеки интериор са шоколадовите и кафяви завеси. Предвид техния тъмен цвят, уверете се, че мебелите и обзавеждането имат по-мек цвят (бежов, млечен и т.н.)



- за стая, в която живее младата примамлива принцеса, ще правят романтични завеси от люляк. Но за един човек се характеризира с патладжан или лилаво. Ярките наситени виолетови завеси перфектно се хармонизират както с ярки, така и с ярки интериори.

- завеси от сини нюанси ще създадат въздушен ефект. Тази опция е подходяща за стая, в която живеят децата, или за спалнята на възрастни, които имат романтична природа.

- подчертават модерния интериор и правят най-леката дори най-тъмната стая бели завеси.

- Тъй като розовият цвят е свързан с нежност и любов, завесите на този сянка ще украсят спалнята на младоженците.

- Разбира се, не често можете да намерите черни завеси, както в спалнята те изглеждат мрачни. Но за кухнята или офиса, изпълнени в черно-бял стил - това ви е нужно.

За да се определи размерът на щорите е необходимо не само да се измери ширината на прозореца, но и го умножете по 2. Много хора правят тази грешка, и в резултат на прозореца изглежда зле и небрежен. цвета на завеси трябва да се наблегне на оттенък на мебели вместо тапети, тъй като колкото по-бързо, което искате да реша на стената си купувате нов диван.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да закрепим римските завеси в кухнятаКак да закрепим римските завеси в кухнята
Дизайн завеси за кухня изберете своя собствена версияДизайн завеси за кухня изберете своя собствена версия
Полезни съвети за избор на завесиПолезни съвети за избор на завеси
Римски завеси в кухнятаРимски завеси в кухнята
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Тайните на избора на завеси за беседка и верандаТайните на избора на завеси за беседка и веранда
Цвят в апартаментаЦвят в апартамента
Декорация на прозорецаДекорация на прозореца
Как да избера точния цвят на тапетаКак да избера точния цвят на тапета
Универсални пердета за блиндирани жилища и офисиУниверсални пердета за блиндирани жилища и офиси
» » Как да изберем завеси за интериора?
© 2021 BggeHat.com