Изберете завеси в кухнята

Завеси в кухнята - не само защита от слънцето, но и регулиране на цялата геометрия на тази стая. Когато проектирате завеси за кухнята, трябва да вземете под внимание както размера на кухнята, така и формата на прозорците и местоположението на домакинските уреди и осветлението в тях.

Колкото по-малка е кухнята, толкова по-задържани трябва да са завесите в нея. Различни ламбрекини, буфери не са подходящи за кухня с размери до 9 квадратни метра. м. За малките кухни са подходящи ролкови или римски завеси, както и къси завеси, които могат да се купят в интернет.

Римските завеси са доста популярни, за кухни от прозрачна тъкан.

Когато избирате модел за завеси, помислете и за размера на кухнята. Запомнете, че колкото по-голям е моделът, толкова повече изглежда стаята. За да се разшири стената на кухнята може да помогне хоризонтални чертежи, и вертикално ще бъде в състояние да повиши тавана.

В прозоречните отвори са популярни т. Нар. Нагънати завеси, които са закрепени от крилата. Не се препоръчва в кухнята да се използва тюл и дантела, както и органза. Такива материали трябва да се държат далеч от плочата.

Изборът на плат за завеси, обърнете внимание на текстилните изделия. Днес се произвеждат незапалими модели с импрегниране, което отблъсква прах и мръсотия.

За нежелателни вентилатори трябва да изберете тъкани с полиестер, акрил или вискоза. Такъв материал не се разваля и по този начин е по-малко вероятно да бъде изгладен.



Цветът на тъканта завеси, произвежда, достатъчно влияние върху настроението на човек.

Червеният цвят, например, причинява апетит на човек и е тревожен цвят. Такъв цвят трябва да бъде фрагменти, така че да не предизвиква силен ребар на нервите.

Оранжевият цвят е по-малко тревожен. Завеси от този цвят са добри в "студените стаи" и притежават свойството да се затоплят. Оранжевият цвят дава настроение и апетит.

Зеленият цвят е може би най-хармоничният цвят. Може да се комбинира с ванилов или кремав цвят. Завесите от този цвят се отпускат след тежък работен ден.

Завеси от жълт цвят успокояват нервната система на човек. Жълтият цвят може да се комбинира с цвета на иглите, както и с тъмно лилавия цвят. Такива завеси са хубави, изглеждат добре в малки и леки кухни.

Синият цвят може да повлияе негативно на апетита на човек, въпреки че този цвят се смята за успокояващ. Синият цвят може да бъде допълнен с нюанси на цвета на разтопеното мляко.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сортове слънчеви щори на пластмасови прозорциСортове слънчеви щори на пластмасови прозорци
Как да закрепим римските завеси в кухнятаКак да закрепим римските завеси в кухнята
Дизайн завеси за кухня изберете своя собствена версияДизайн завеси за кухня изберете своя собствена версия
Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
Полезни съвети за избор на завесиПолезни съвети за избор на завеси
Римски завеси в кухнятаРимски завеси в кухнята
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Декорация на прозорецаДекорация на прозореца
Универсални пердета за блиндирани жилища и офисиУниверсални пердета за блиндирани жилища и офиси
Как да шият завеси в кухнятаКак да шият завеси в кухнята
» » Изберете завеси в кухнята
© 2021 BggeHat.com