Ремонт на кухни

Ремонт на кухни

Преди да започнете да ремонтирате - актуализирайте - кухнята направете план-оценка.

Този план трябва да включва цялата необходима покупка за ремонт - боя, тапети, корнизи, плочки, мебели, завеси и др След изчисляване на разходите и сравняването им с техния семеен бюджет, можете да направите скица изготвяне на актуализиран кухня ... На скицата, можете да се отрази на цветовете, подреждане на мебели и домакински уреди.

Кухнята се счита за сърцето на цялото жилище и се приравнява към семейно огнище. Ето защо по време на ремонта е необходимо да се вземат предвид желанията на всички членове на домакинството и да се направи кухнята уютна за всички. Но на първо място е необходимо да се вслушаме в желанията на домакинята, тъй като тя прекарва най-много време там.

Местоположението на домакински уреди, настолни компютри трябва да е удобно.

Ремонт на банята, както и кухнята се препоръчва да започне от тавана. Когато поправката на обичайните рафтове може да бъде заменена от окачване или напрежение. Благодарение на това ще бъде постигната идеално плоска повърхност на тавана. Такива тавани са модерни, икономични, отговарят на естетическите изисквания, лесни за грижи. Устройството им позволява да инсталирате различни модерни лампи и да разделите кухненския бокс на зони (зона за готвене, зона за хранене, хранилище и ястия).



След като се справихме с тавана и осветлението, минахме по стените. Подрязваме работната повърхност с керамични плочки или прикрепяме специална престилка. Днес голям асортимент от такива престилки се продава. Те са огледални, монофонични (с различни цветове), с тематична рисунка. За тяхното закрепване използвайте течни нокти или специален закопчаващ материал. Лесно се грижат и дават на кухнята индивидуалност. На други стени избираме винил тапет.

По време на ремонта обърнете внимание на състоянието на тръбопроводите за вода и канализация. Ако е необходимо, ги сменете с пластмасови. Пластмасовите тръби имат редица предимства пред металните тръби. На първо място, те не са изложени на корозия, не изискват боядисване, са издръжливи, лесни за инсталиране, икономични. Можете също така да инсталирате воден филтър и да смените кранчетата.

За подовете на кухнята използвайте балатум или керамични плочки. Ако е необходимо (ако през зимата подът е много студен) подовете се подгряват. Сексът не трябва да е хлъзгав, а лесно да се грижи за него.

Върховният ремонт е поставянето на домакински уреди, обзавеждане и декоративна украса.

За декоративен дизайн включва избора на завеси, хавлиени кърпи, вази, покривки, салфетки и други кухненски прибори.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на кухня в домаРемонт на кухня в дома
Римски завеси в кухнятаРимски завеси в кухнята
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Избор на мебели за кухнятаИзбор на мебели за кухнята
Как да изберем мебели за кухнятаКак да изберем мебели за кухнята
Как да изберете кухненски съвети са полезниКак да изберете кухненски съвети са полезни
Проектирайте дома сиПроектирайте дома си
Как да изберем правилната кухняКак да изберем правилната кухня
Проектиране на нови подходи в модерните кухниПроектиране на нови подходи в модерните кухни
Основните предимства на закупуване на кухня по поръчкаОсновните предимства на закупуване на кухня по поръчка
» » Ремонт на кухни
© 2021 BggeHat.com