Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики

Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики

Преди самостоятелно ремонт апартамент трябва да направи някои прости неща.

Най-важното е да решите къде ще бъде ремонтът, неговият обхват и финансовите възможности. Ще го ремонтира или капитал, който ще бъде заменен, дали да промени окабеляване, подови настилки, ВиК, тавана, прозорците, стени, преградни стени, банята.

За тази цел, е желателно да се вземат химикалка, лист и много внимателно и сериозно рисуват и пишат това, което бихте искали да видите в резултат на ремонтни работи. След това можете постепенно да започнете да ремонтирате работата, не незабавно да вземете шпакловка и боя. Ако решите да надстроите кабелите, препоръчително е да започнете с тях. Grooves трябва да се направи така, че телта се е откачила в нея, а тя се фиксира, за да се избегне по-нататъшно "издуване" на тел от стената. Sockets разположени на височина от 0,3 м от пода, превключватели и 0.9 m. Все пак, това е само един стандарт, вие се абсолютно нищо, което държи да у дома, за да инсталирате контакти, ключове във всеки удобен височина. В същото време, че е желателно да се изградят захранващ кабел, така че да могат да издържат на висока мощност на всички кухненски уреди. След като електротехникът е извършен в планираната част от ремонта, можете да започнете мазилката. Заслужава да се отбележи, че по време на работа в дома често ще бъде един от стълбовете на прах, така че по време на ремонт е най-разумният ход на друго жилище. Един от най-трудните моменти в ремонта е оформлението на кухнята, банята и тоалетната. При подмяната на водопроводни тръби, както и на канализационни тръби, препоръчително е да се обадите на специалист.



Освен това, след като всички стени са измазани, таванът е боядисан, необходимо е да решите какво ще бъдат стените, боядисани или залепени тапети. В кухнята, за предпочитане миете тапети, които не се страхуват от вода, влага и течности, е желателно да се монтира керемида с материали, абсорбиращи влага в банята. Всеки електротехник в кухнята и банята трябва да бъде инсталиран с водоустойчив IP55. Когато променяте подовете на ламинат, трябва внимателно да измерите всички разстояния и едва след това легнете и инсталирайте ламината. Мебели е желателно да се вземат по поръчка, и най-да се съберат, ползата от съвременната технология ви позволява да направите дизайнер на мебели.

По време на ремонта, бъдете подготвени за сериозни финансови разходи, но те си заслужават, защото нищо не харесва окото като качествено ремонтирана от собствените си ръце.

Е, сайтът kryshikrovli.ru ще ви помогне да направите тавана на тавана. Само там е всичко, за да създадете красив и стилен таван в тавана, а не само.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите къща ремонт?Как да направите къща ремонт?
Ремонт на кухня в домаРемонт на кухня в дома
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Как правилно да публикувате в апартаментаКак правилно да публикувате в апартамента
Ремонт в апартамента Какво да решите преди стартаРемонт в апартамента Какво да решите преди старта
Как да започнем ремонта на стаята?Как да започнем ремонта на стаята?
Полезни съвети за ремонт на апартаментиПолезни съвети за ремонт на апартаменти
Как да започнете качествен ремонт в стаята?Как да започнете качествен ремонт в стаята?
Довършителни работиДовършителни работи
» » Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
© 2021 BggeHat.com