Ремонт със собствени ръце

Почти всички от тях, рано или късно, се справят с ремонт. Картината на пръв поглед е доста забавна, но копаела по-дълбоко, става не толкова смешна.

За начало трябва да решите напълно дали ще извършите реконструкцията. Това е много важно, защото за начало е необходимо да се строят или разрушат ненужните стени. Необходимо е да очертаете цялото оформление на вашия дом. Може би ще се нуждаете от помощта на квалифицирани специалисти. Много съвети за ремонт на апартамент или къща със собствени ръце могат да бъдат намерени на уебсайта vashahata.com.ua. Между другото, ако нямате много нов апартамент и имате доста свободно оформление, трябва предварително да получите специално разрешение за този вид работа. Специална държавна структура дава такова разрешение.

Следващата стъпка е най-мръсната работа. Замяната на кабелите трябва да се извърши, преди да започнете да замаскирате стените. Внимателно се обърнете към инсталацията на гнездата. На определен етап е необходимо да извършвате специални работи по свързването на електрически проводници към тях: за прахосмукачка, телевизор, микровълнова фурна, чайник и друго оборудване. Много внимателно инсталирайте контактите в банята. Ако планирате да включите голям брой електрически уреди, тогава е най-добре да направите няколко изхода наведнъж. Следващият етап е подмяната на радиаторите.



Ако таваните и подовете не са достатъчни, трябва да го поправите. Тези работи трябва да бъдат извършени един от първите. Крайният етап на достатъчно мръсна работа е замяната на отворите на вратите и прозорците. След това започнете мазилката на стените. След това продължете с подмяната или ремонта на подовата настилка. И едва след приключване на всички тези работи, можете да пристъпите към поставянето на тапета.

След това трябва да започнете да инсталирате первази и корпуси. Не забравяйте да носите всички необходими кабели под вашите первази. След това трябва да направите дупки, за да инсталирате корнизът и да го монтирате. Обикновено първата ремонт винаги завършва санитарния възел. Препоръчително е по време на ремонта в къщата никой не е живял. Но ако нямате такава възможност, опитайте се да се преместите от най-отдалечената стая до изхода. Така че ще бъде много по-лесно да комбинирате текущите ремонти в къщата заедно с живеещи в нея. Основното е да се направят всички необходими изчисления предварително и да се закупят всички необходими материали. Ако не искате да го направите сами, можете да наемете квалифицирани работници.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Обхватът на грешките по време на ремонт със собствени ръцеОбхватът на грешките по време на ремонт със собствени ръце
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Как да започнем ремонт на къща?Как да започнем ремонт на къща?
Съвети за ремонт на балкона със собствените си ръцеСъвети за ремонт на балкона със собствените си ръце
Как да започнете ремонтаКак да започнете ремонта
Монтаж на плъзгащи се преградиМонтаж на плъзгащи се прегради
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристикиSamotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
Как да направите ремонт в апартаментаКак да направите ремонт в апартамента
Как да започнете качествен ремонт в стаята?Как да започнете качествен ремонт в стаята?
» » Ремонт със собствени ръце
© 2021 BggeHat.com