Монтаж на плъзгащи се прегради

Самостоятелно инсталиране плъзгащи стени

В модерния интериор плъзгащите се прегради играят важна роля. Популярността им доведе до факта, че компаниите започнаха да обръщат повече внимание на тези проекти, предлагайки на клиентите все по-разнообразни материали, методи за довършване, геометрични форми и дори механизми за преместване на платна.

Обикновено за инсталирането на дялове има определени ограничения - главно по размер. Въпреки, разбира се, те са направени по поръчка, според индивидуалните размери, но много зависи от използваните материали и профили.

С помощта на плъзгащи се дялове можете да решите много важни проблеми. Например, можете да разделите помещението на две части (този метод се използва при добавяне на семейство). Понякога плъзгащи се дялове се използват при зонирането на пространството - например, когато трябва временно да затворите спалнята или кухнята от посетителите.

Плъзгащите се прегради могат да се различават в типа на отваряне. Най-простата версия на инсталацията им е по стената. В този случай, наред с други неща, винаги можете да се доближите до механизма, ако е необходимо да извършите ремонт. Въпреки това съществуват този тип дялове и недостатъци. Например в една от произвежданите стаи не можете да инсталирате оборудване, ключове и контакти, както и мебели до откриването.



Има друг тип дялове, които се отварят в отвора. Те също така са лесни за монтиране, освен това, по стените в този случай, можете да получите мебели. Но част от отварянето ще остане отворена.

За да се освободи отвора, преградите са инсталирани така, че когато се отварят, те се прибират в стената. Това обаче предполага доста трудоемка инсталация. В този случай ще трябва да инсталирате специален "молив", който ще избере определена част от използваемата област. Освен това в този случай няма да имате достъп до механизъм за поддръжка или ремонт.

Друг тип строителство е "акордеонът". Това също така предполага лесна инсталация. Неговото предимство е също така, че позволява почти напълно да се освободи отварянето. Има обаче недостатъци - по-специално, това е доста шумно отваряне (има много високи технически изисквания към механизма тук), както и лоша изолация от миризми и шумове. По принцип незадоволителната изолация е значителен недостатък за почти всички видове дялове, отчасти този проблем може да бъде решен чрез избора на подходящ материал.

Е, ако се интересувате от разходите за ремонт на апартамент в Санкт Петербург - посетете сайта kvadratremont.ru. Само там ще намерите квалифицирани специалисти, които ще ви помогнат да извършвате ремонтни работи в апартамента без допълнителни разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Озеленяване в стаятаОзеленяване в стаята
Характеристики на плъзгащи прозорциХарактеристики на плъзгащи прозорци
Стъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офисаСтъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офиса
Плъзгащи се полупрозрачни структури и техните характеристикиПлъзгащи се полупрозрачни структури и техните характеристики
Начинът на инсталиране на блокови и полиалканови дяловеНачинът на инсталиране на блокови и полиалканови дялове
Подреждане на вътрешни преградиПодреждане на вътрешни прегради
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Плъзгащи се портиПлъзгащи се порти
Рафтове в ролята на дялРафтове в ролята на дял
Стъклени преградиСтъклени прегради
» » Монтаж на плъзгащи се прегради
© 2021 BggeHat.com