Подреждане на вътрешни прегради

Подреждане на вътрешни прегради

Често собственици на жилища не защитават старите дялове. При извършване на големи ремонти на помещенията е възможно да се промени вътрешността му и да се инсталират качествено нови конструкции на преградите. Помислете как бързо можете да направите вътрешните дялове с помощта на съвременни материали.

Незаменим материал за извършване на работа ще бъде гипсокартон. За да направите това, първо изрежете необходимите части от металния профил и след това закрепете, техните самозаряди създават необходимата конструкция, която е покрита с листове от гипсокартон. При необходимост е възможно затоплянето на интерстициалното пространство с различни нагреватели, например, експандиран полистирол, както и да се скрият проводниците от всякакъв вид комуникации.

Различни криволинейни форми са изработени от гипсокартон. Предварителните ножици, които могат да изрязват метала, режат профила така, че да могат да бъдат огънати и формовани до желаната форма. След това върху подготвената структура закрепете листове от гипсокартон, които преди да са перфорирани с помощта на игления валяк и да се овлажняват, което ги прави по-гъвкави и гъвкави.

Други вътрешни преградни стени могат да бъдат направени от пенобетонови блокове. Тяхната инсталация се извършва на принципа на зидарията. Конструкцията на този материал изисква опорната основа да е достатъчно здрава и да издържи значителна тежест от такъв материал.



Красотата и естетиката на жилищното настаняване могат да бъдат предоставени с помощта на плъзгащи се вътрешни прегради, което ще направи възможно превръщането на желанията в дизайнерски решения, както и рационализиране на пространството в стаята. В същото време реконструкцията на помещенията се извършва без сериозно нарушаване на структурата на цялото жилищно пространство.

Дизайнът на тези прегради зависи от вида на профила, който ще бъде използван за тяхното производство. Обликът им прилича на врата. В този случай се използва плъзгаща се система, която функционира върху релсови структури. Конструкциите на безконечните плъзгащи прегради са оборудвани със специален механизъм на горното окачване.

За да инсталирате система без праг, трябва да имате място за плъзгащи се дялове. Тежестта на цялата конструкция, параметрите на отвора, якостта на основата, върху която е монтирана, също се вземат под внимание. За укрепване на дървените стени използвайте метална рамка, бетонните и тухлени стени не се подсилват допълнително. За укрепване на стените от гипсокартон можете да нанесете здрави метални ъгли или греди от различни форми и конфигурации. Всички окачени конструкции са прикрепени към тях.

След монтажа се монтира хардуер на вратата, която е скрита във вдлъбнатините, както и тапите, които предотвратяват повреждането на довършителния материал по стените.

Е, ако се интересувате от декоративна мазилка - посетете сайта hall-decor.ru. Само там е всичко, за да създадете уникален дизайн и уют във вашия дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталирането на дялове се отнася до характеристиките на материалитеИнсталирането на дялове се отнася до характеристиките на материалите
Преградни стени в къщатаПреградни стени в къщата
Монтаж на гипсокартон таван - инсталационни характеристикиМонтаж на гипсокартон таван - инсталационни характеристики
Окачени тавани от гипсокартон, как да ги инсталиратеОкачени тавани от гипсокартон, как да ги инсталирате
Как и какво да режем гипсокартон?Как и какво да режем гипсокартон?
Таван профил за гипсокартон ще разберем в техния видТаван профил за гипсокартон ще разберем в техния вид
Как да се огънем гипсокартонКак да се огънем гипсокартон
Стъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офисаСтъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офиса
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Работата по поправка е по-добре да се повери на специалистиРаботата по поправка е по-добре да се повери на специалисти
» » Подреждане на вътрешни прегради
© 2021 BggeHat.com