Видове дялове

Във всяка къща или апартамент има дялове, които позволяват зониране на пространството. Има няколко типа. По принцип те се различават помежду си от материала, от който са направени. Това се отразява върху дебелината на дяла, начина, по който тя свързва структурата с други дялове, както и редица характеристики.

Обща изпълнение са сглобяеми преградни стени, които имат дебелина в диапазона 7-15 см и съставени от дървени колони (и по-често - стоманени профили), които са обвити с листа от гипсокартон или гипсови влакнести плочи. В такива прегради обикновено поставя слой от изолация - е минерална вата. Предимството на такова разделяне е, че те осигуряват добра топло- и шумоизолация. Вижте покритие може лесно да се регулира в зависимост от условията в дадена област.



Монтирането на скелетни прегради се извършва само след като се издигне кутията. По принцип това са прости произведения, те могат да бъдат направени сами, въпреки че самият процес ще отнеме повече време от създаването на зидани дялове. Но те са почти веднага готови за довършителни работи или боядисване. Недостатъкът на рамковите дялове е, че в този случай е по-трудно да се обработват входовете. В допълнение тежкото оборудване не трябва да се окачва на такива прегради, освен ако преди това не са били подсилени с допълнителни профили.

Що се отнася до каменните дялове, това е цял клас структури. Те могат да бъдат издигнати като керамични или силикатни тухли, както и от строителството на керамика или пенобетон. Те са изградени безпроблемно на етапа на изграждане на кутията на сградата. Тяхната маса може да бъде доста голяма - от 85 до 280 кг на 1 кв. М. Дебелината на тези прегради е до 18 см. Тяхното разполагане не може да бъде произволно променено. Такива прегради могат да осигурят по-ниско ниво на звукоизолация, но те имат топлоизолационни характеристики на височина. Те са построени по-бързо от дяловете на кадрите. Но след изграждането им е необходимо да се подготвят за довършителни работи и това ще отнеме много време, като се има предвид, че мазилката трябва да изсъхне напълно преди следващия етап на работа. Освен това, не можете да го направите сами, имате нужда от помощта на специалисти.

Е, ако се интересувате от наемане на компресорна цена - посетете сайта antaresrent.ru. Само там ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да наемете строителни инструменти и оборудване на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гипс преградни стени какво е и къде се използваГипс преградни стени какво е и къде се използва
Преградни стени в къщатаПреградни стени в къщата
Стъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офисаСтъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офиса
Начинът на инсталиране на блокови и полиалканови дяловеНачинът на инсталиране на блокови и полиалканови дялове
Подреждане на вътрешни преградиПодреждане на вътрешни прегради
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Изграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочиИзграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочи
Монтаж на плъзгащи се преградиМонтаж на плъзгащи се прегради
Рафтове в ролята на дялРафтове в ролята на дял
Стъклени преградиСтъклени прегради
» » Видове дялове
© 2021 BggeHat.com