Стъклени прегради

Стъклени прегради

В съвременния дизайн на интериора, както в жилищните помещения, така и в офисите, магазините, използването на стъклени прегради е все по-често срещано. Те са вътрешни и външни.

Какво е предимството им пред традиционните?

На първо място, те се различават по елегантност, лекота на монтаж и демонтаж, икономичност, лекота на грижа и т.н.

Недостатъци включват крехкост.

За стъклени прегради използвайте шарени, подсилени, матови, тонирани, прости стъкла с повишена якост и дебелина. Някои от тези дялове използват мозайка, изработена от стъкло, стъклени блокове, двойни стъкла.

В зависимост от добавките стъклото може да има различни цветове, например можете да видите тези цветове на стъклените дялове на уебсайта vivat-julia.com.ua.

Колко различни материали и цветове са толкова различни и появата на такива дялове. Всичко зависи от дизайнерската фантазия.



Като основа за стационарни прегради използвайте рамка от подсиления профил. Профилът е подсилен с стоманени, алуминиеви, дървени или пластмасови елементи.

Дизайнът на някои преградни стени е подобен на прозореца от метална пластмаса. Да, това не е изненадващо, тъй като те се разработват, инсталират и произвеждат с помощта на една единствена технология. Тяхната черта е наличието на врати. Рамката е произведена сгъваема. Декоративните елементи се избират от клиента и могат да бъдат взаимозаменяеми. Тези възможности правят реално преструктуриране на помещенията.

За да се повиши нивото на шумоизолация и силата на преградите, използвайте двойни стъкла, състоящи се от удароустойчиво закалено стъкло.

Повишеното търсене на строителния пазар използва мобилни дялове. Те са удобни за бързо организиране на работното място или зониране в малки апартаменти. Обикновено тези прегради имат височина от два метра. Модулите за тях се изпълняват по специфичен ред, поради което размерите могат да бъдат всякакви (индивидуални). Тъй като участъците са демонтируеми, те не са размери, което прави възможно транспортирането им в леки автомобили.

По желание на клиента е възможно в остъклените секции да се монтират щори.

За да инсталирате стъклени дялове е необходимо да поканите специалисти. Преградите трябва да бъдат стабилни (твърдо фиксиране).

Производителят трябва да придружава продукта с паспорт, като посочва гаранционния период на експлоатация, правилата за монтаж (възможно е рисуване), правилата за поддръжка и експлоатация.

Комплектът трябва да включва всички устройства за инсталиране и фиксиране на дяла.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офисаСтъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офиса
Стъклен блок в съвременния свят на строителствотоСтъклен блок в съвременния свят на строителството
Начинът на инсталиране на блокови и полиалканови дяловеНачинът на инсталиране на блокови и полиалканови дялове
Подреждане на вътрешни преградиПодреждане на вътрешни прегради
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Стъклото блокира материалните характеристикиСтъклото блокира материалните характеристики
Монтаж на плъзгащи се преградиМонтаж на плъзгащи се прегради
Стъклени прегради за душСтъклени прегради за душ
Стъклени врати в интериораСтъклени врати в интериора
Класически витражи и техните характеристикиКласически витражи и техните характеристики
» » Стъклени прегради
© 2021 BggeHat.com