Стъклени врати в интериора

Стъклени врати в интериора

В модерния дизайн често се използват врати и плъзгащи стъклени прегради. Асортиментът от тях е разнообразен - те могат да бъдат прозрачни или да имат матова повърхност, тонизирана от бледо до наситени тонове, декорирани за боядисване. Във всеки случай, монтирането на стъклената врата напълно трансформира стаята, съчетавайки я с всеки интериор, придава уникалност и мистерия, визуално разширява пространството си.

Стъклени врати могат да бъдат от интериора и екстериора, тъй като те са разделени на видове стъкло с отвор вестибюл само в една посока, да ги закрепете към пантите към рамката на вратата. Swing врати са предвидени да се отвори от двете страни, те са фиксирани към основата на тавана и пода. Плъзгащи се стъклени врати, отворени за страната, да ги отдават на специален превоз отигравания релси фиксирани на пода и тавана. Тези отворени врати в противоположни посоки.

Стъклото е крехък материал, но въпреки това има много предимства. Вратата на стъклото не е подложена на деформация, тя е пропусклива за светлина, не създава трудности при монтажа и в последващата грижа е естетична и достъпна. Стъклените врати, въпреки тяхната чупливост, са много леки и издръжливи, са изработени от стъкло, подложено на втвърдяване. Какво е втвърдяване? Това е термична обработка, която увеличава механичната якост на стъклото няколко пъти. Вратата, изработена от такова стъкло, удря 245 килограма, тази сила превишава силата на стандартното стъкло с шест пъти.



Листът на стъклените врати е изработен от безопасно стъкло с дебелина около 8 мм. Предната повърхност на вратата може да има шаблон. Нанесете го върху листата на вратата по един от начините: чрез метода на обемно гравиране, или върху повърхността на стъклото се нанася химическо офортване. Методът facet facet променя артистичния външен вид на стъклото. Лъчите на светлинния преминаване през стъклото се пречупват, сякаш преминава през обектива, създавайки нереален композиции всяка врата, произведен по този начин се превръща в индивидуален шедьовър.

Стъклото за врати може да бъде боядисано. В този случай можете да промените цвета, степента на прозрачност, създаването на редки композиции. Съчетавайки няколко цвята и нюанси, те получават триизмерни уникални композиции. Вратата на оцветените стъкла допълва и подчертава цялата елегантност, както и елегантността на интериора.

Ако се интересувате от ремонт на прозорци на разумна цена - посетете okonremont.ru. Само там е всичко, за да направите прозорците отново като нови.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се вратиИзбираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Как да изберем интериорни врати за интериора?Как да изберем интериорни врати за интериора?
Повече за вратитеПовече за вратите
Арматури за плъзгащи се вратиАрматури за плъзгащи се врати
Стъклени врати за баня и душ снимки, цени, прегледСтъклени врати за баня и душ снимки, цени, преглед
Самостоятелно инсталиране на плъзгащи се преградиСамостоятелно инсталиране на плъзгащи се прегради
» » Стъклени врати в интериора
© 2021 BggeHat.com