Стъкло тавани светлина и пространство в интериора

Стъклени тавани - иновативен метод за вътрешно обзавеждане. Този оригинален и ефективен начин за решаване на пространството става все по-популярен. Тя напълно се вписва в най-съвременната тенденция на съвременния дизайн - създаването на оптимална комбинация от светлина и пространство. Стъклени тавани, както и опънати тавани оптически увеличават пространството, правят го по-лек и лек.

структура

Стъклените тавани се състоят от шарнирна метална рамка и вградени в нея стъклени плочки. Плочките от кварцово или акрилно стъкло могат да имат различен декоративен дизайн.

Обхват на приложение

Стъклени тавани могат да се използват в помещения за различни цели и за всяка област. Те могат да бъдат клубове, кафенета, хотелски зали, клиники или концертни зали, търговски или бизнес центрове. Често такова покривно покритие се използва в жилищни помещения - в кухни или бани, особено в малка площ.

предимства

1. Сигурност. Стъклото се счита за един от най-екологичните материали. Изработено е от естествени суровини, не реагира с вещества от околната среда и не отделя вредни компоненти.



2. Декоративност. Способността на стъклото да премине, пречупва и отразява лъчите прави светлината една от основните детайли на интериора. Стаята е светла и прозрачна, изпълнена със специална енергия.

3. Мека светлина. Този ефект се получава благодарение на матовата структура на стъклените плочки. Това ви позволява да разпръсквате равномерно светлината, осигурявайки оптимално осветление на стаята, а не уморяването на очите.

4. Устойчивост на влага. Стъклото със защитно покритие осигурява най-високото ниво на устойчивост на действието на вода и пара. Благодарение на това, стъклените тавани се използват перфектно в кухни, бани или други помещения с висока влажност.

5. Практичност. Стъклените тавани се почистват лесно. Приемливо е да се използват различни детергенти и дезинфектанти. Това прави този метод на таванно покритие оптимален в жилищни или обществени помещения с повишени санитарни и хигиенни изисквания.

6. Лесна инсталация. Монтирането на стъклени тавани не изисква труд, време и пари за сложна предварителна подготовка на повърхността. Инсталацията не изисква използването на специализирано оборудване.

7. Устойчивост. С качествена инсталация, таванът на стъклената плочка ще продължи десетилетия, без да губи своите декоративни и експлоатационни свойства.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Стъклени тавани с осветеност хармоничен интериорСтъклени тавани с осветеност хармоничен интериор
Красив дизайн на тавани в кухнятаКрасив дизайн на тавани в кухнята
Стъклен таван в банята - оригинален и красивСтъклен таван в банята - оригинален и красив
Стъклото блокира материалните характеристикиСтъклото блокира материалните характеристики
Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
Как да изберем опъвам таванКак да изберем опъвам таван
Стъклени врати в интериораСтъклени врати в интериора
Стъкло в интериораСтъкло в интериора
Видове и видове опънати таваниВидове и видове опънати тавани
» » Стъкло тавани светлина и пространство в интериора
© 2021 BggeHat.com