Видове и видове опънати тавани

Понастоящем окачените тавани са се превърнали в незаменим елемент от декорацията на помещенията. Те са в състояние да украсяват и допълват всеки стил на интериора. Основното нещо е да изберете правилния. Изработвайте опънати тавани в различни цветове, различни конструкции и др. Обмислете основните типове и видове тавани.
В зависимост от материала на платното, те са плат и филм.

Платният материал е много екологичен. Следователно е безопасно за хората и за околната среда. Използва се основно в спални, детски стаи. При производството материалът се обработва със специално вещество, което прави листата антистатична. Появата на платното е матово и се чувства грубо. Такива опънати тавани могат да бъдат инсталирани в лошо отоплявани помещения (например, балкон, студен коридор и др.). Много страх от вода: потокът ще трябва да замени целия таван.

От PVC произвеждат филмови тавани. Те са много водоустойчиви и дори ако съседният отгоре лее малко, финалът няма да се разваля. Те имат голям цветови спектър и лесно се грижат за тях: просто ги избършете с влажна гъба. На сайта natpotolki-montag.ru можете да разберете цената на опънатия таван и евентуално да направите покупка.

Има три вида филмови тавани:

Сатин. Специална структура с определена цветова схема изглежда кожена. Не отразява, а изглажда отражения и светлина.

Gloss. Използва се за визуално увеличаване на пространството в стаята. Поради лекотата на премахване на замърсителите от лъскавия таван, ваните, кухнята и коридорите често се подрязват.



Мат таван - това е най-класическият вариант. Изглежда идеално измазан поток.

Има шевове и безшевни тавани. Тъканите обикновено нямат шевове, т.е. са направени с достатъчна ширина. Но филмът е направен първоначално по-малко тъкан и може да има заваръчен шев. Ето защо е необходимо предварително да се определи къде ще бъде поставен шевът (обикновено близо до вратата).

Дизайнерите предлагат да подреждат стаи с многостепенни тавани. Особено изглеждат добре в големи помещения - тук можете да направите шикозен интериор. С тяхна помощ можете да зонирате стаята, да комбинирате няколко стила и да създадете уникален дизайн.

Монтирайте окачени тавани с или без пистолет. Пистолетът се използва за монтиране на филмови тавани. Пушката отоплява стаята, така че трябва да се грижиш за почистването на стаята на всички предмети.

Простри тавани също са приложени по различни начини (харпун и bezarpunny начин).

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем екологични опънати таваниКак да изберем екологични опънати тавани
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Покритие за окачени тавани и типовеПокритие за окачени тавани и типове
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Простри тавани и техните предимстваПростри тавани и техните предимства
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Излагане на мита за вреда на здравето на опънати таваниИзлагане на мита за вреда на здравето на опънати тавани
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
Как да изберем опъвам таванКак да изберем опъвам таван
» » Видове и видове опънати тавани
© 2021 BggeHat.com