Видове опънати тавани - уникален интериор



Много потребители смятат, че повърхността на тавана може да бъде напълно плоска. Но модерните производствени компании предлагат не само широка гама от текстури и цветове за довършителни материали, но и няколко вида повърхности.
Наскоро опънати тавани придоби популярност - те се различават по дизайн и характеристики. Те са надеждни, издръжливи и издръжливи. Платовете за тях могат да бъдат многократно изваждани и преинсталирани, докато производителността им не намалява. Изборът на материал зависи от техните свойства и личен вкус на собствениците на жилища.
тип опъвам тавани
Stretch тавани - PVC филм, разположен под чешма таван. Този дизайн дава възможност за няколко часа, за да даде на стаята красива гледка. Платките са екологични, не абсорбират миризми, не изискват специални грижи. Те също така не изгарят под въздействието на слънчева светлина, са имунизирани срещу влага, са силно пожаро-безопасни. Често в структурите за напрежение са вградени прожектори.

Има такива видове опънати тавани: матова, лъскава, текстурирана и сатен.

Блестящо бельо

Такава повърхност изглежда абсолютно гладка и дори поради огледалния вид на материала. Гланцираните структури визуално правят стаята по-голяма, други видове опънати тавани не са способни на това. Такива платна се използват успешно за визуално увеличаване на пространството на малките стаи.
лъскав таван за разтягане
Благодарение на огледалното отражение, таванът изглежда по-висок. Глантът отразява до 70 светлини. В сравнение с други видове платно, гланцът осигурява най-голямата селекция от цветове и нюанси.

Мат одеяла

Матовите кърпи имат груба повърхност, която поглъща светлина. Поради това свойство те често се използват при създаването на класически интериор. Външно, матовите опънати тавани изглеждат като класически избелени повърхности, само по-точни. Често те се използват в светли помещения. Те могат да служат и като основа за прилагането на необичайни цветови техники. Основното предимство на матовите тавани е способността да се правят невидими инсталационни шевове в многостепенни структури.
матов таван мат

Текстилни платове

Отличителна черта на текстилните платове е въздушната пропускливост. Други видове опънати тавани са лишени от това предимство. Някои платна имитират кожа, велур, дърво, мрамор и други материали, като по този начин дават на потребителя огромен избор от необичайни и оригинални опции за таван. Материали с изображения на цветя, мозайки и т.н. изглеждат интересни.
Монтаж на опънати тавани, вижте видеото:

Сатен платна

Тези платна са невероятно съчетание от гладка повърхност, която дифузира светлината и подобна структура като плат - сатен. Тези тавани са с красив блясък от перли. Сатен опънати тавани, чиито типове се различават в голямо разнообразие от цветове, позволяват използването на различни дизайнерски техники, създават необичаен интериор (по-подробно:Какъв е таванния таван от сатен: свойства").
таван от сатен
Сортовете опънати тавани позволяват да се проектират уникални интериори, както е на снимката, като се вземат предвид личните предпочитания на собствениците на имоти. Те са трайни и абсолютно безопасни за човешкото здраве. Простри тавани са в състояние да трансформира всяка стая, те могат да бъдат инсталирани, без дори да започне ремонт в него. Това се дължи на техните характеристики, че те са станали толкова широко разпространени и признати от потребителите.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Платно за опъвам таван, който е по-добре - филм или платПлатно за опъвам таван, който е по-добре - филм или плат
Покритие за окачени тавани и типовеПокритие за окачени тавани и типове
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
Малко за опънати таваниМалко за опънати тавани
Излагане на мита за вреда на здравето на опънати таваниИзлагане на мита за вреда на здравето на опънати тавани
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Защо да изберете опъвам таванЗащо да изберете опъвам таван
Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
Как да изберем опъвам таванКак да изберем опъвам таван
» » Видове опънати тавани - уникален интериор
© 2021 BggeHat.com