Покритие за окачени тавани и типове



Качеството и най-важното необичайни ремонти са винаги в състояние да насладят гостите. Външната простота на дизайна може да бъде много сложна в изпълнението. Що се отнася до тавана, това е един от основните елементи, които първо хващаш окото си. Оформянето на тази повърхност на закрито може да определи общ тон и настроение за целия интериор.
монтаж на капачка на окачения таван
Но как е възможно да се създаде такова равномерно и уникално таванче? В края на краищата вероятно се използват сложни технологии за това и се харчат огромни пари? Всъщност всичко е много по-лесно. Специалната технология, наречена stretch декоративни тавани, ви позволява сравнително лесно да трансформирате целия интериор.

Декоративен таван

Досега има технологии, които ви позволяват да създадете истинско произведение на изкуството на тавана. За да направите това, се използват и двете изображения върху платното и специални тапи, които позволяват да се затвори пролуката между тавана и стената и да се постигне плавен преход от хоризонтална към вертикална повърхност.
декоративно покритие за опънати тавани

Покритие за опънати тавани

Нека да разгледаме начина на комбиниране на стените и тавана в една композиция. Факт е, че след инсталирането на опънати тавани има достатъчно видима пропаст между платното и стените и ако не е скрито, не може да има никаква хармония или качество на ремонта. За да се избегне такъв неприятен момент, се използва специална капачка за опънати тавани.
капачка за опънати тавани

Декоративно покритие за опънати тавани - видове

Има няколко стандартни типа на този елемент, които се използват в този или този сценарий:
  • Т-образни щепсели. Често се използва в случай, че стените са завършени с керамични плочки. Такъв еластичен щепсел за опънати тавани в секция наподобява буквата Т. Той може да бъде в тона на тавана или да има контрастен цвят.
  • L-образна щепсела за инсталацията на тавана на напрежението, която е най-често срещана. Този елемент също се нарича стенен ъгъл. това декоративна вложка за опъвам таван различава еластичността и мекотата. Тя перфектно се прилепва към стената и обгражда платното напълно, напълно затваряйки формираната междина.
щепсел за опции за опънати тавани
  • Свързващ профил. Тя е малко по-различна във формата от предишните два вида запушалки. Има брави от двете страни. Такава вдлъбнатина е закрепена в кръстопът на платове с различни цветове и текстури.
  • Декоративна багета. Този елемент може да има имитация на коване или моделиране, което може да даде на интериора допълнителен чар. Такава детайлност е в състояние красиво да подрежда тавана, подходяща е за почти всеки дизайн и завършване. Можете да намерите опциите за използване на декоративната багета в фото галерията на нашия уебсайт.
  • Монтирането на капачката на окачения таван дава по-пълен външен вид. И ако решите да инсталирате такъв дизайн, трябва да мислите предварително за такъв прост елемент.
    Покритие за опъвам таван, вижте видео:
    Без щепсела, пролуката между стената и тавана ще разваля цялата естетика на тавана. Ето защо не можете да направите без декоративно вмъкване. Освен това можете да изберете желаната форма и цвят, като по този начин подчертавате прехода на тавана към стените.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Успешно проектиране на таваните в апартамента - гаранция за комфортУспешно проектиране на таваните в апартамента - гаранция за комфорт
    Starry sky stretch ceiling - технологично решениеStarry sky stretch ceiling - технологично решение
    3D окачени тавани - изключително3D окачени тавани - изключително
    Проектиране на окачени тавани от проби от гипскартонПроектиране на окачени тавани от проби от гипскартон
    Как да украсят тавана в кухнята интериор опцииКак да украсят тавана в кухнята интериор опции
    Необичайните тавани включват фантазияНеобичайните тавани включват фантазия
    Живопис на тавана - разновидности на живопистаЖивопис на тавана - разновидности на живописта
    Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
    Таванната повърхност, как да я направите оригиналнаТаванната повърхност, как да я направите оригинална
    Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
    » » Покритие за окачени тавани и типове
    © 2021 BggeHat.com