Опънете таваните са перфектният интериор за всеки интериор

Простри таваниАко трябва да изберете крайния материал за тавани, погледнете по-отблизо системите за опън. Преди няколко години този декор бе смятан за изключителен, сега той е доста достъпен. Много компании се занимават с производство и монтаж на опъващи конструкции, а изборът на платна е много променлив. Какви са предимствата на този вид декорация?

Универсалност, естетически външен вид и не само

Разтегателни системи - отлично решение за всяка стая. Те могат да бъдат инсталирани в банята и в кухнята, те са подходящи за спалня, коридор, антре, хол и детска стая. Както тъканта, така и платното от плат, перфектно понасят температурните промени, деформирайки се само при -60 и при 50 градуса. Те са устойчиви на влага, така че те могат да бъдат инсталирани в помещения, които се характеризират със "специален" микроклимат - пара, висока влажност.

Системите за стягане са подходящи за декориране на тавани в помещения с различни размери. При избора е необходимо да се вземе предвид факта, че лентите имат различни ширини. Филм - от 1,6 до 2,2 метра, плат - много по-широк - от 5 до 6 метра. Но и в случай, че сте решили да използвате PVC плоскости в голямата стая, шевовете ще бъдат напълно невидими, съвременните инсталационни технологии позволяват да се получи идеално равна повърхност.



Ако решите да използвате системи за опъване за декорация, просто отидете на уебсайта на фирмата, която се занимава с тяхното производство и монтаж, и изберете приемлива опция. Променливата гама от опънати тавани ще даде възможност да изберете тъкан, която ще подчертае всички характеристики на определен интериор.

Гланцирани тавани - отлично решение за някои от съвременните тенденции - минимализъм, таванско помещение, синтез, високи технологии. Луксът на класическия интериор отлично подчертава матовите платна на светлите тонове. Грейс, характерен за модерността, ще изисква разтегателен декор с прозорци от витражи и цветен модел. Конструктивизмът е многопосочна структура на напрежение със сложна система за осветление.

Инсталация и нейните функции

Друго предимство на опъващите системи е простата и бърза инсталация. Монтажът на конструкции в помещение, чиято площ е 30-40 метра, отнема само 3-4 часа. Естествено, работата трябва да се извършва от специалисти. Монтажът на конструкциите не включва строителни отпадъци, замърсявания и прах. Това е още един плюс на тавана декор.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем стречинг таван Тайните за създаване на устойчиво строителствоКак да изберем стречинг таван Тайните за създаване на устойчиво строителство
Какви са таваните, нека разбирамеКакви са таваните, нека разбираме
Stretch таван в банята - надежден и практиченStretch таван в банята - надежден и практичен
Платно за опъвам таван, който е по-добре - филм или платПлатно за опъвам таван, който е по-добре - филм или плат
Драперия таван плат със собствените си ръце необичайни декорДраперия таван плат със собствените си ръце необичайни декор
Как да изберем таван в залатаКак да изберем таван в залата
Какви опънати тавани са по-добре плат или PVCКакви опънати тавани са по-добре плат или PVC
Простри тавани - какво е това описание на материалаПростри тавани - какво е това описание на материала
Какво представляват опънатите тавани - класификацияКакво представляват опънатите тавани - класификация
Предимства и недостатъци на платното таванПредимства и недостатъци на платното таван
» » Опънете таваните са перфектният интериор за всеки интериор
© 2021 BggeHat.com