От това, което можете да направите таван устройство опции



Във всяка стая, таванът трябва да бъде не само издръжлив, но и красив. Ако преди имаше дори въпрос за това какво може да се направи от тавана, съвременният пазар предлага много различни материали и технологии за довършителни работи. Ето защо собствениците на жилища не знаят коя версия на финала е за предпочитане. Как изглеждат съвременните тавани, можете да видите на снимката.

Измиване и боядисване

Покриването на тавана е добре известен метод за придаване на повърхността на привлекателен външен вид. Но сега те са рядко избелени - те изглеждат твърде скучни и освен това изискват чести ремонти.
ние правим тавана със собствените си ръце
Можете също да нарисувате тавана. Модерна и в същото време евтина боя - водна основа. С негова помощ можете напълно да промените възприятието на стаята. Поради огромния брой нюанси не е трудно да се намери правилната опция за всеки интериор. За да изглежда покритието перфектно, повърхността трябва да бъде изравнена.

Лепене на тапети

Често възниква въпросът кой материал да се направи от тавана. Досега остава популярно да поставяте тапета за таваните - това е бързо и евтино. Но повърхността трябва да бъде перфектно равномерна, препоръчително е да приложите замазката.
от какъв материал да се направи таван
Ако направим тавана със собствените си ръце, препоръчително е да се обадите за помощ от приятел - ще бъде неудобно само да залепете тапета. За подобряване на декоративните свойства на повърхността, тя може да бъде украсена с первази.

Панели от експандиран полистирол

Таванните панели, изработени от експандиран полистирол, са почти толкова добри, колкото тапетите днес. Що се отнася до това, което е по-добре да се направи таван - от тапети или таван панели, това зависи от личния вкус. Те са лесни за инсталиране, стандартният им размер е 50x50 сантиметра, въпреки че има и други опции. Ако използвате неламинирана керемида, то може да бъде боядисана с боя на водна основа на всякакъв нюанс.
от които можете да направите препоръка за тавана

Простри тавани

Друг вариант, от който можете да направите тавана - това е разтегателен плат. Той е изработен от PVC фолио или специална тъкан. Такива тавани са издръжливи, устойчиви на влага. Филмът е фиксиран към специални профили с помощта на топлинен пистолет. Инсталацията е сложна, затова тя обикновено се доверява от специалисти.
Варианти на дизайна на опънати тавани гледате към видеото:

Окачени конструкции

Най-често окачените системи са изработени от гипсокартон. Представени са такива елементи на фалшив таван, като профили, закачалки и други детайли за създаване на скелет. Гипсокартонните тавани се монтират лесно, характеризирайки се с дълготрайност, позволявайки ви да създавате сложни многослойни структури.
елементи на фалшив таван
Има и други опции, например от дървени дъски, PVC панели. Как правилно да почукате тавана, зависи от вида на материала.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Успешно проектиране на таваните в апартамента - гаранция за комфортУспешно проектиране на таваните в апартамента - гаранция за комфорт
Как да проектираме дизайна на тавани в детската стаяКак да проектираме дизайна на тавани в детската стая
Таванът в спалнята е по-добре да избиратеТаванът в спалнята е по-добре да избирате
Дизайн на тавани в спалнята интересни идеиДизайн на тавани в спалнята интересни идеи
Подготовка на тавана за боядисване на бележкиПодготовка на тавана за боядисване на бележки
Декорация на тавана в спалнята на идеята за дизайнДекорация на тавана в спалнята на идеята за дизайн
Необичайните тавани включват фантазияНеобичайните тавани включват фантазия
Как да нарисувате тавана за варенеКак да нарисувате тавана за варене
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Как да изберем тапет за тавана за боядисванеКак да изберем тапет за тавана за боядисване
» » От това, което можете да направите таван устройство опции
© 2021 BggeHat.com