Как да изберем тапет за тавана за боядисване



Обновяването на апартамента изисква внимателен подбор на необходимите строителни материали и изпълнение на различни работи, сред които специално внимание се отделя на тавана. Нейната декорация се извършва по различни начини, включително тапети.
Основните предимства на тавана от тапета за боядисване са:
  • нанасяне на материали с висока якост;
  • наличие на защита от влага и UV лъчи;
  • създаване на светъл фон;
  • възможността за продължителна работа;
  • повторна регистрация (пребоядисване, рисуване на модели).
тапети за боядисване на тавана
Преди да изберете тапет за тавана за боядисване, трябва да сте сигурни, че целостта на основата. За конвенционалните хартиени продукти се изисква добре подготвена повърхност, но с помощта на "текстура" материал е добре да се скрият дефектите на неравномерното покритие (да се прочете:Кои тапети да изберете за тавана: видове материали"). Главната особеност на" оцветяване "на тапет е възможността да се направи бързо и евтино оригинален интериор жилища разнообразие от цветове и нюанси, както е показано на снимката.

Трудности при избора

Изборът на тапет се извършва в зависимост от:
  • състоянието на тавана, както е описано по-рано;
  • вида на използваната боя;
таванът на тапета за рисуване
За steklooboy отлични всички оцветители: вода и дисперсия. Дизайнът на нетъкани модели е разрешен само с помощта на бои на водна основа, хартиена основа - водно-дисперсионни композиции.
Ако боята на видеото на тавана тапети извършва емайл, че не се препоръчва да го оттенък с воден концентрат, поради което основният цвят ще започне да се замъгли, сякаш под влияние на разтворител (по-подробно: "Как да нарисувате тапет на тавана - опции").
Как да нарисувате тапет на тавана, подробно видео:

Описание на основните видове боядисани тапети

Под картината се използват продукти на всяка база, така че таванът може да бъде направен от:
  • хартия;
  • нетъкан;
  • стъклени тапети.
Най-често срещаният и бюджетен вариант ще бъдат хартиените продукти. Наличието на голям асортимент ви позволява да избирате между тях копия, предназначени за 4-5 поправки. Те се отличават с по-висока плътност, която се постига благодарение на двойния слой или материали с груба структура.
боядисвайте тапета на тавана видео
Тапетите Flizeline за боядисване на тавана, произведени по специална технология, ще струват по-скъпи. Високите разходи за закупуването им са оправдани от увеличената плътност на материала и нетъкания междинен слой, изработен от компресирани влакна (да се чете:Ремонтиране на подови настилки на тавана"). В резултат на това, ремонт на тавана, ще бъдат видоизменени и много издръжлив. Флизелинова основа не изисква обработка на лепило, и разтворът се нанася директно към тавана. Предимството на тапети се счита за една възможност да камуфлажни депресии, неравности, пукнатини и други дефекти по красив модел облекчение.
Най-скъпо на пазара, са фибростъкло таван за рисуване, защото на тяхната продукция на най-новите технологии и високо качество: сила, издръжливост, повторна употреба функции. Те включват пясък, доломит, вар и сода. Всички тези компоненти под формата на смес се нанасят върху хартия и се изсушават.
рисуване на тапета на тавана
Размерите на фракциите варират в зависимост от желания резултат - гладки стъклени стени или варианти с неограничена релефност. В този случай боядисването на тавана се извършва със специални средства. Steklooboi ще бъде най-добрият начин да маскирате дефектите на неравна повърхност, но завършването на тавана с тях изисква големи инвестиции.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепене тапет за рисуванеКак да лепене тапет за рисуване
Как да нарисувате тапет на тавана - опцииКак да нарисувате тапет на тавана - опции
Какво е нетъкан тапет за боядисванеКакво е нетъкан тапет за боядисване
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Тапет Стикер на тавана - инструкцияТапет Стикер на тавана - инструкция
Кои тапети да избирате?Кои тапети да избирате?
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
Ремонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапетРемонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапет
» » Как да изберем тапет за тавана за боядисване
© 2021 BggeHat.com