Ремонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапет

Ремонтирайте апартамента си сами: приложете течен тапет

Течните тапети заслужават специално място сред цялото разнообразие от тапети. Наскоро този нов вид тапети се появи на пазара, но сред огромния избор от декоративни тавани и стенни облицовки те поеха водеща роля. В допълнение, те могат да бъдат закупени в почти всеки супермаркет сграда.

В оригиналната си форма те представляват суха смес, течен тапет, който включва естествени целулозни или памучни влакна, лепилен състав и висококачествени багрила.
В допълнение, в готов за употреба форма, можете да си купите течни тапети. И за да ги приложите към стените, дори няма да бъде опитен в този случай човек.

Предимства на течни тапети.

Течни тапети - това е оригиналност и красота, различни цветове, при производството спазени стандартите за пожарна безопасност и изискванията за околната среда, не привлича прах, висока устойчивост на изгарят на слънце, не бързайте, не е необходимо да се приведе в съответствие на стените, простотата в приложение, лесно обновяване и способността да се направи всеки интериор.



Също така е възможно течният тапет да се постави върху батериите и тръбите, но преди да е необходимо, е необходимо да ги покриете с изолация.

Технологията на нанасяне върху повърхността.

Повърхността трябва да се почисти от прах и мръсотия преди прилагането на тапет, и използване на антисептични да бъдат третирани райони, засегнати от гъбички. Повърхността може да бъде грундирана, ако е необходимо. В този случай, трябва да помните, ако използвате леки тапети на тъмна повърхност, тогава те ще блестят. Не по-ниска от +10 градуса, в стаята трябва да има температура на въздуха.
Необходимо е да се прочете инструкцията за приготвяне на течни тапети и да се смеси сухата смес с вода, като се спазват посочените в нея пропорции. Приготвената смес трябва да се смеси добре и всичко да е готово за употреба. С помощта на пръскачка или шпатула трябва да поставите течен тапет. От влажността на въздуха и температурата в стаята зависи от времето за изсъхване на тапета. По правило, не повече от три дни, е времето за пълно изсъхване на тапета.

Появата на тапета зависи от обработката на текстурата и начина на приложение. Необходимо е да се използва специален релефен валяк за осъществяване на обработката на текстура. Ако използвате пневматична пръскачка, покритието ще има оригинален вид. Ако тапетът се използва по-плътна консистенция, тогава можете да получите многоцветни корнизи и декорации по таваните и стената.

Е, за да купите най-добрия онлайн диван диван онлайн магазин на сайта mebelti.ru ще ви помогне на най-ниската цена. Само там ще намерите отлични мебели с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Течен тапет за свойствата и качеството на таванаТечен тапет за свойствата и качеството на тавана
Течен тапетТечен тапет
Течен тапет в кухнятаТечен тапет в кухнята
Разполага с подготовката на стени за течни тапетиРазполага с подготовката на стени за течни тапети
Течен тапет ред на монтаж работаТечен тапет ред на монтаж работа
Уникалност на 3d тапетиУникалност на 3d тапети
Какво е течен тапетКакво е течен тапет
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Течни тапети нови технологии за декорацияТечни тапети нови технологии за декорация
» » Ремонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапет
© 2021 BggeHat.com