Техника на нанасяне на течни тапети

Техника на нанасяне на течни тапети

Течни тапети - това декоративен материал стени, неговото предимство се крие в простотата на приложение, както и течен тапет може визуално да се приведе в съответствие на повърхността на стените, за да се отстрани на малки несъвършенства като пукнатини и вдлъбнатини. Този материал изглежда страхотно на наклонени повърхности, поради което течни тапети често се използват за покриване на стени в градски апартаменти. За да ремонтирате изглежда красива и подредена, трябва да приложите правилната течност тапет, в това ръководство ще ви помогне, което е дадено по-долу.

Първият етап от работата е подготовката на стени за нанасяне на течни тапети. Не забравяйте, че този материал може да се нанася само върху суха и чиста повърхност на стените. В случаите, когато на стената засегнати от гъбички и плесени, те трябва да бъдат третирани със специален антисептичен и сухо, и едва след това се справят с тяхното завършване. За да може тапетът да продължи възможно най-дълго, се препоръчва стените да бъдат грундирани.

За разлика от традиционните тапети, течността трябва предварително да се разреди, инструкциите за тяхното отглеждане трябва да са на опаковката на продукта. Ако инструкциите показват, че допълнителни примеси, а след това да се има предвид, че те са добавени, докато течността тапетите са в прахообразно състояние, и едва след това към сместа се прибавя към течността, необходима за подготовката на течни тапети.



Тъй като има няколко вида течни тапети, има няколко начина да ги приложите. Гъстата тапет за консистенция се нанася със шпатула, но преди да се приложат, тапетът трябва да бъде оставен да стои за 30 минути. Ако тапетът има течна консистенция, тогава те трябва да бъдат приложени с помощта на пулверизатор, тези тапети се прилагат веднага след разреждането. Вместо пистолет за пръскане можете да използвате и бункер.

Всичко това е само общо правило за работа с течни тапети, но имайте предвид, че техниката може да се различава в зависимост от типа тапет, който сте избрали. Като общо правило, допълнителни указания за боравене с материала са посочени на опаковката на продукта, затова внимателно прочетете инструкциите за употреба на довършителния материал преди да започнете работа.

Е, ако се интересувате от мецанин за склад - посетете сайта master-sklad.ru. Само там ще намерите висококачествено метално оборудване за склада под формата на шарнирно (върху стелажи) или на независима носеща конструкция (платформа) на колоните.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Течен тапетТечен тапет
Уплътняване на стените със собствените си ръцеУплътняване на стените със собствените си ръце
Течен тапет в кухнятаТечен тапет в кухнята
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Разполага с подготовката на стени за течни тапетиРазполага с подготовката на стени за течни тапети
Какво е течен тапетКакво е течен тапет
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Течни тапети нови технологии за декорацияТечни тапети нови технологии за декорация
Ремонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапетРемонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапет
» » Техника на нанасяне на течни тапети
© 2021 BggeHat.com