Какво е течен тапет

Какво е течен тапет

Течен тапет с натрупване на популярност. Те са вид декоративна мазилка за вътрешна работа. С обикновените тапети те нямат нищо общо, с изключение на повърхността за прилагане. Всъщност те представляват два основни материала за довършителни работи.

предимства:

1. Външен вид. За да създадете какъвто и да е тапет, използвайте същия тип влакна. Разликите се състоят в оцветяването на влакнести пълнители и тяхната концентрация с различна цветова гама.

2. Течният тапет е лесен за ремонт, ако е повреден, дори и независимо, разреждайки мястото на повреда с вода и поставяйки нов слой там.

3. Преди да нанасяте течни тапети върху стените, не е необходима цялостна подготовка. Тези тапети запълват всяко пространство, малки неравности по стените. В действителност, те са декоративна мазилка.

4. Течен тапет идеално изолира стените.



5. Такъв тапет има антистатичен ефект. Ако искате да ги избършете от време на време, след това ги нанесете върху обикновения грунд за проникване в дълбочина или върху тънък слой от акрилен лак.

6. Този тип декоративно покритие е много устойчив на температури. Тя не изгаря, трудовият й живот е около 20 години.

7. Процесът на прилагането им е абсолютно непълен. Всяко лице може да се справи с него след половин час тренировка. В случай на повреда на материала, не трябва да се притеснявате, защото сайтът може да бъде фиксиран или дори напълно отстранен.

Основният недостатък на такива тапети е, че купуването им за цяла стая ще ви струва доста пени. Много хора ги украсяват само отделни елементи от стаята.

Да ги поставиш не е трудно, дори ако се занимаваш с тях за първи път. Необходимо е предварително да се смеси състава върху стената и да се разтегли със специална пластмасова мистрия. Не забравяйте да нанесете тънък слой. Съставът на тапета е представен с лепило, в което са добавени всички видове синтетични влакна. Те често се придържат към инструмента. За да избегнете това, от време на време овлажнявайте мистрия с вода.

Подготовката на тапета за приложение не е трудна, а дълга. Съберете 6-7 литра топла вода в контейнер. Там, изсипете съдържанието на опаковката. Получената смес трябва да се смеси с ръце. След това оставете тапета за ден да се надуе. Но както показва практиката, след един ден може да откриете, че получената смес е хетерогенна, ще има много бучки. След като сте напоили сместа, трябва да я разбърквате на всеки половин час, за да замесите всички бучки. По друг начин, те не могат да се отърват от тях.

Ако се интересувате от запечатването на апартамента и всички негови характеристики - посетете сайта promalp-universal.ru. Само там е всичко, за да запечатате апартамента си от външни звуци.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Течен тапет в кухнятаТечен тапет в кухнята
Разполага с подготовката на стени за течни тапетиРазполага с подготовката на стени за течни тапети
Течен тапет ред на монтаж работаТечен тапет ред на монтаж работа
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Течни тапети нови технологии за декорацияТечни тапети нови технологии за декорация
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
Избор на тапет за вашата спалня Съвети и триковеИзбор на тапет за вашата спалня Съвети и трикове
Ремонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапетРемонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапет
» » Какво е течен тапет
© 2021 BggeHat.com