Уплътняване на стените със собствените си ръце

Всички след определено време те срещат нуждата от тапети на тапета, без да знаят, някои се обръщат към специализирани строителни фирми, които срещу такса ще изпълняват бързо и ефективно. 

Е, тези, които искат да спестят от наемането на професионален екип, се опитват сами да ремонтират апартаментите. Това не винаги се добре, защото поставяне тапети стенни повърхности също така да изискват специализирани знания, без които тапетите не може да бъде приложен само под наклон, но в един много кратък период от време, за да се отлепи ли било би основателна причина да се възстанови вид козметичен ремонт.

Но ако в момента на поставяне на тапети придържат към повърхност на стената, на правилната последователност и да изпълнява всички добросъвестно, подмяна стенни декоративни повърхности ще се извършва бързо и ефективно, като че ли стените тапети специалисти от строителната фирма. След като броите необходимия брой тапети за залепване на стаята и другите строителни материали и инструменти, можете да продължите директно с подготовката на повърхността на стената за последващото й тапетиране с тапет.

Първо премахнете старите покрития на стени, за това можете да използвате мокра гъба. Добре навлажнена гъба трябва да мокри тапета, залепени на стената, това действие лесно и бързо ще премахне старите тапети от повърхността на стената. Ако намокрени тапети все още продължават да се противопоставят и не желае да дойде отлепен, можете да използвате гореща ютия, която се гладят през влажна кърпа едни от стената, където тапетите дойде отлепен лошо.



Рядко се случва, че изчистената стена изглежда перфектно равномерна и без наличието на различни леки наранявания върху нея. Всички открити пукнатини, парчета и ръбове трябва да бъдат измазани, след като гипсът изсъхне, останалата течност се отстранява с мокра четка. Когато повърхността на стената се изсуши, можете да продължите към отговорния момент, като поставите тапет. Преди да поставите себе си трябва да реши как ще бъде залепен тапет, ако тапетите ще бъдат залепени скута, а след това започнете да поставите тапети нужда от кутията, това ще позволи максимално да се направи фугите между тапета невидим.

Ако тапетът ще бъде залепен върху и над тавана, трябва да започнете да го поставите отстрани на прозореца.

Необходимо е да се обърне внимание на ъглите в стаята, те трябва да бъдат залепени с тапети само припокриват, това ще позволи на тапет в тези места, за да продължи много по-дълго. Все още не започва okleivanie стени, че си струва да се проверят всички ролки на тапет за брак, за това те трябва да се ровят и да се провери за цвят, който трябва да бъде еднакво навсякъде и целостта на самата ролка. Ако тапетът няма брак, можете да започнете да лепи стените на стаята. По време на поставянето е необходимо да се обърне внимание на снимката върху тапета, която трябва напълно да съвпадне в ставите.

Първата лента е залепена с оребрена линия, а останалите ивици тапети вече са равни на поставената първа ивица. Уверете се, че горната и долната част на лентата трябва да бъде оставен резерв, около 5 см, но след изсъхване може спокойно да реже с нож, баланси допълнително тапет. Това се случва, че по време на сушене тапетът има възможност за свиване, а създаденият по-рано допълнителен запас ще помогне да се избегнат неприятни последствия. Самото лепило се прилага съгласно инструкциите, които са на неговата опаковка. Лепилото се нанася на тапета от средата, след това постепенно се движи по ръба, след групата сгънат на две, но пъти гънката не е необходимо, след 10 минути, лентата може да бъде поставен върху повърхността на стената.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Тапетиране на собствените си ръцеТапетиране на собствените си ръце
Изберете тапет лепилоИзберете тапет лепило
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаетеЗакупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете
Как да изчислите желания брой тапетиКак да изчислите желания брой тапети
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
Ремонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапетРемонтирайте апартамента си със собствените си ръце, нанесете течен тапет
» » Уплътняване на стените със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com