Какво да направите, в случай че тапетът е изваден

Никой няма да спори с факта, че в живота има винаги неочаквани ситуации, така че те трябва да бъдат готови. Например, в случай, че изведнъж разбрахте, че скъпият тапет е станал незавършен, ето защо първо трябва да разберете защо се е случило. В този случай лентата може да изгасне или тапетът по принцип може да падне напълно. Тук, тъй като възниква въпросът "защо се е случило това?".

Сега трябва да разберем този въпрос по-подробно. Най-често този ефект се дължи на факта, че на стената преди поставяне тапети не бяха подготвени, а именно, по стените имаше следи от старата мазилка, друг стар покритие, което е задължително да бъдат отстранени напълно. Трябва да се разбере, че приложеният грунд върху старата мазилка не гарантира, че тапетът в бъдеще ще се запази добре.

Така че преди да поставите върху тапета трябва да обърне специално внимание на процеса на подготовка, където има такива работни места, като почистване на стени на стари тапети, стенни облицовки по първичен слой, за да се тапети лепило придържат добре директно до основата на стената. Само след приключване на подготвителните етапи можете да започнете да тапетирате тапета.



В момента собственик на апартамента изправена пред важен фактор, и това е, което е свързано с производството на строители брак, оставяйки кухини в стените или неравности за конкретен повърхност. Тези дефекти не са толкова лесни за премахване, но поради тях тапетът е значително изместен.

Излизане от тази ситуация е, а именно, преди поставянето на тапети, трябва да ремонтирате всички стени, като използвате строителни материали като гипсокартон. Този материал обхваща всякакъв вид кухини и пукнатини, и в крайна сметка създава напълно плоска повърхност за тапети, които по принцип не изисква предварително прилагане към повърхността на праймер или мазилката.

Тъй като е възможно, тапетът е станал неуспешен поради използването на евтини материали. Ето защо се препоръчва да се използват смеси, закупени в тестван и надежден строителен цех, където се съблюдават всички условия, свързани със съхранението на този материал. Експертите знаят, че е безполезно да се използва матирано грунд, тъй като всички технологични свойства на този материал са изгубени.

Е, след като посети сайта budzon.com.ua, ще намерите лепилото за плочките на 30.10.2013. Само там качество лепило на достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво първо - опъвам таван или тапет инсталиране и залепванеКакво първо - опъвам таван или тапет инсталиране и залепване
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Течен тапетТечен тапет
Уплътняване на стените със собствените си ръцеУплътняване на стените със собствените си ръце
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Дефекти и грешки в етикета на тапетаДефекти и грешки в етикета на тапета
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Малка стая, която да изберем тапет?Малка стая, която да изберем тапет?
Как да ремонтираме стенитеКак да ремонтираме стените
» » Какво да направите, в случай че тапетът е изваден
© 2021 BggeHat.com