Дефекти и грешки в етикета на тапета

Дефекти и грешки в етикета на тапета

По време на тапети, често много малки грешки и ако те не са ремонтирани веднага, а след това да не би било възможно, след като лепилото изсъхне напълно, както и качеството на покритие на стените ще остави много да се желае.

Едно от първите неща, които изискват специално внимание, можете да се обадите на тапет стикер близо до прозорците. Тапетите в тези места често започват да се отклоняват поради течения и повишена влажност, причинена например от издухването на стаята. Ето защо, залепване на стените близо до прозорците, е по-добре да използвате лепило с по-висока концентрация, което ще осигури по-силно разбиране на стените.

В близост до первазите и платките, както и близо до прозорците, тапетът се отклонява най-често от стените. Избягването на това е много лесно, просто трябва да покриете правилно краищата на ивиците и най-доброто от всичко, ако се навиват под цокъла или clypeus.

Балоните с бръчки се появяват най-често, защото тапетът не е бил залепен непосредствено след нанасянето на лепилото и частично губи качествата си. Първият начин да ги премахнете е подходящ само ако качеството на стените не е важно. След това мехурчетата и блистери могат просто да бъдат пробити с игла, след това гладка с ролка или сух парцал. Ако такова решение е неприемливо, дефектните области ще трябва да бъдат преработени. За да избегнете появата на мехурчета с бръчки, лентата веднага след залепването трябва да се изравни от центъра на ръбовете няколко пъти.



Дебели, видими шевове могат да бъдат получени в резултат на поставяне на тапети, припокриващи посоката на светлината. Това може да бъде коригирано чрез внимателно отлепване на ръбовете на лентите за тапети и преместване на ръбовете, които се припокриват. Но в някои случаи, особено ако тапетът е дебел, ще трябва отново да залепите проблемни зони, точно както в случая на мехурчета. Дебелите тапети винаги залепват ставата в ставата, така че ако този метод причинява затруднения, е по-добре да изберем по-тънки, то е много по-добре, отколкото да имате стена със забележителни шевове в стаята.

Често се случва, че при нанасянето на лепило върху ивицата тапети, тя получава малки отломки, които ще бъдат видими след залепването на стената. Това е особено забележимо, ако тапетът е тънък. Разбира се, можете внимателно да нарязвате хартията на тези места, да отстранявате отново капките и лепилото, но тази опция е подходяща, ако няма толкова проблемни области. В други случаи трябва отново да почистите стената, да разредите новото лепило и внимателно да внимавате за чужди примеси.

Ако се интересувате от шперплат за водоустойчиви подове - посетете laminat-msc.ru. Само там ще намерите висококачествен шперплат за пода на разумна цена.

И когато купувате тапет за ремонт, не забравяйте, че най-добре е да вземете по една ролка над необходимото количество, само в случай на възникване на непоправими дефекти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепене тапет за рисуванеКак да лепене тапет за рисуване
Какво първо - опъвам таван или тапет инсталиране и залепванеКакво първо - опъвам таван или тапет инсталиране и залепване
Как да лепирам тапетите в ъглите?Как да лепирам тапетите в ъглите?
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Тапет Стикер на тавана - инструкцияТапет Стикер на тавана - инструкция
Уплътняване на стените със собствените си ръцеУплътняване на стените със собствените си ръце
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Как да ремонтираме стенитеКак да ремонтираме стените
» » Дефекти и грешки в етикета на тапета
© 2021 BggeHat.com