Начини за премахване на стари тапети

Начини за премахване на стари тапети

Много често в началото на ремонта много хора мислят как да се отърват от старите тапети. Този проблем е наистина много важен, защото никой не иска да живее в стая без тапет за дълго време, или с вече много стари тапети. Всеки, който започна ремонта, иска да има време да извърши основен ремонт за 1 или максимум 2 дни. Но тапетът понякога е представен с голяма изненада - те не се свалят, тъй като имате нужда от това, лепилото не е откъснато, всичко това забавя процеса на ремонт. И така, как да застреляте тапета с най-малък разход на усилия и време и след това да публикувате страхотния тапет, който ще бъде лицето на вашия апартамент, ще намерите там на сайта mastter.ru.

Най-ефективният и изпитан по време метод е да намокри старите тапети с топла вода. В този процес, най-важното нещо е да не се прекалява с количеството на водата, и е възможно да се запълни и съседи, и да се развалят вашите шпакловка, които ще доведат до нова мазилка. Водата трябва да се нанася с мистрия или лепило. Топлата вода прониква дълбоко в структурата на хартиения тапет и стига до лепилото. По принцип лепилото омекотява или се разтваря, а тапетът се отстранява лесно с обикновена шпатула. Важно е да запомните, че трябва да премахнете остатъците от лепилото, за да избегнете образуването на удари по новия тапет. Ако за пръв път тапетът все още е толкова трудно да се премахне, тогава си струва да се повтори процедурата още веднъж в рамките на 10-15 минути и така, докато се премахне всички тапети. Ако имате миещ се тапет, те имат защитен слой вода и водата няма да попадне в лепилото. След това трябва да вземете желязна четка и внимателно да разтриете стария тапет, като по този начин счупите водоустойчивия слой и водата ще достигне целта си. Незабавно мокро цялата стена не си заслужава, започнете с няколко ивици, и така продължете, докато всички ясни.



Един добър начин да премахнете старите тапети е да откраднат стените. С помощта на парогенератор, парен тапет, лепилото губи свойствата си по време на процедурата и тапетът се отстранява лесно. Ролята на парогенератора е много добра за желязото. Загряваме желязото и през марлята започваме да "желязо" тапета. След като тапетът ви се охлади, просто трябва да докоснете тапета със шпатула и да ги махнете.

Много производители на лепило правят специална защита срещу вода и затова не можете да разкопчаете тапета с чиста вода. Ако сте залепени само с това лепило, то в магазина можете да намерите средства за премахване на тапета от производителя. Този продукт се разрежда с вода и едва тогава получената маса се прилага върху тапета.

По време на демонтирането на тапетите, трябва да бъдете изключително внимателни, когато работите близо до електрически контакти или превключватели. Най-добре е да изключите енергията в стаята, където се извършва ремонтът. И един малък съвет: преди да залепите нови тапети, е необходимо да изсушите стените много добре, да проверите наличието на старото лепило и може да се наложи да поставите слой стари вестници, за да стегнете леко стените. Успешно ремонт за вас!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
Какво е течен тапетКакво е течен тапет
Изберете тапет лепилоИзберете тапет лепило
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаетеЗакупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете
Колко бързо да премахнете тапета от стенитеКолко бързо да премахнете тапета от стените
Учете заедно как да изберете правилния тапетУчете заедно как да изберете правилния тапет
» » Начини за премахване на стари тапети
© 2021 BggeHat.com