Лесен избор на широки тапети

изберете тапетВ съветските времена тапетът е считан за стандартен, който е с ширина 53 см. Но световната индустрия за създаване на строителни материали оттогава успя да стъпи напред и затова тапетът вече се е появил дълго време с различни размери. Италиански и немски производители обикновено харесват продукти с размери - 70 и 106 см. Френски - 70 и 90 см. Затова те ги произвеждат.

Такъв материал има безспорни достойнства, които се състоят във факта, че върху поставената повърхност няма много стави. Скоростта на работа се увеличава. Много по-лесно е да режете по-малко, отколкото да работите дълго време с дълга лента.

И все пак, купуването на този вид материал е много по-изгодно от обичайните тапети за стени евтини. Една ролка от широки тапети струва много по-малко от два рола конвенционални.

Но има един, но. Такъв тапет трябва да бъде залепен само на много плоска повърхност. Ако стената, на която ще залепите материала, е прекалено извита, тогава ще бъде много трудно да се присъедините към него. И понякога финансовата печалба при закупуването на тези тапети може да се превърне в "минус".



Възможно е да не бъдете достатъчно, за да запечатате помещението само на няколко сантиметра. След това трябва да си купите нова ролка. И има още един недостатък на тези тапети, които могат да бъдат приписани на най-важните. Такъв материал никога няма да може да поставя един човек. Необходимо е да работите по двойки.

Може да звучи прекалено сладко, но недостатъците на този материал излизат от всичките му заслуги. Ето защо, преди да купите тези тапети, помислете внимателно, имате ли нужда от такъв материал? Или е по-добре да използвате обикновен тапет, както по старомодния начин, с който със сигурност няма да възникне? Във всеки случай, трябва да изберете варианта, който ви подхожда. Това е, че е необходимо да разберете коя ширина наистина ви е удобна.

Няколко думи за избора на материал

Особеността на тези тапети е, че в ролката те изглеждат съвсем различно, отколкото по стените. Затова, за да ги закупите, изберете само специализирани магазини. В тях има щандове с проби. За да изберете тапета правилно, първо погледнете тези проби, които са изложени на най-долу.

След това погледнете на върха, а тези, които са изложени в средата, погледнете в края. Това е обичайният психологически тест на продавачите. Известно е, че хората първо възприемат това, което е преди очите. Ето защо, в средата, основно тези проби са най-вече изложени, които рядко се купуват.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Уплътняване на стените със собствените си ръцеУплътняване на стените със собствените си ръце
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Немски rasch тапетНемски rasch тапет
Дефекти и грешки в етикета на тапетаДефекти и грешки в етикета на тапета
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Изберете тапет лепилоИзберете тапет лепило
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаетеЗакупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете
Как да изчислите желания брой тапетиКак да изчислите желания брой тапети
» » Лесен избор на широки тапети
© 2021 BggeHat.com