Немски rasch тапет

Немски тапети Раш фабрика - широка гама от продукти, които включват почти всички популярни видове тапети, "ситопечат" дуплекс пергола с дървени стърготини (за рисуване), винилови тапети, гоблени, хартия (двустранен печат и щамповане), "разширени винил"

Раш тапети директория

Factory Rush е една от най-старите частни немски предприятия за производство на тапети. Историята на предприятието започва със семейното предприятие на братята Rush. Повече от век и половина век малка работилница се превърна в мащабна продукция, чиито продукти станаха популярни в шестдесет страни по света. Цветовият обхват на серията модели обхваща широка гама, като се започне от ултрамодерни меки и пясъчни нюанси, до контрастиращи черно-бели тапети. Почти всички нови колекции се характеризират с Art Nouveau стил - това е модерна и действителна комбинация в дизайна. Меките, естествени, уютни текстили, съчетани с етнически дизайн, правят възможно въплъщаването на най-неочакваните и смели идеи.

Немски тапети Раш фабрика - широка гама от продукти, които включват почти всички популярни видове тапети, "ситопечат" дуплекс пергола с талаш от дървен материал (живопис), винилови тапети, хартия гоблен (дуплекс и щамповане), "разширени винил" (на хартиен носител или нетъкан), "запълване винил" (дълбок релеф), текстилни гоблени (хартия, руно).



Всички продукти на Rasch са маркирани с маркировка за качество, която е назначена от RAL Tapeten - германският съюз на производителите на тапети. Това означава, че тези продукти се признават за качество във всички страни от Европа. Ако решите да създадете оригинална и запомняща се атмосфера в апартамент или къща, тогава тапетът от Германия Rasch ще бъде най-добрият избор. Тапетите с най-високо качество и разнообразен дизайн и безопасност помогнаха на компанията Rush да спечели доверието и признанието на стотици хиляди клиенти по целия свят.

Препоръчваме ви да изберете и купите тапети в онлайн магазина oboi-rasch.ru, така че да можете да оцените известната немска марка и да реализирате у дома си уникална атмосфера на комфорт и цветен интериор. В интернет каталога има много видове тапети на текстилна основа, произведени изключително от естествен материал (памук, лен, вискоза). Тапетите за стените на германския производител във всяка стая ще създадат необходимия уют и комфорт.

Що се отнася до нетъканите тапети и хартиените гоблени, които са обичани от почитателите на този завършен материал в продължение на много години, те се произвеждат чрез добавяне на суровини към суровините. Най-често те могат да бъдат естествени влакна, текстилни нишки, сламки. Препоръчваме каталога за тапети Rush, защото основните разлики между производителя и конкурентите са притежание на изключително качество, великолепен дизайн, индивидуална структура.

Качеството на продукта немски производители са винаги приятно изненадани, защото с всяка нова придобивка ще стане собственик на референтните параметри и стандарти, на които се стремим. Имайте предвид, че пергола треска фабрика - е елитен продукт, ценовата политика е много демократична и приемливо, и затова привлича широк кръг от купувачи. Големият избор и разделение на класификациите позволява на всеки да избере точно тези тапети, които са подходящи дори за изпълнението на най-смелите задачи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Закупуване на фото тапети в специализиран магазинЗакупуване на фото тапети в специализиран магазин
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Кои тапети да избирате?Кои тапети да избирате?
Как да изберем най-добрия тапет от винилКак да изберем най-добрия тапет от винил
Дизайн на стени с тапети zambaitiДизайн на стени с тапети zambaiti
Уникалност на 3d тапетиУникалност на 3d тапети
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
» » Немски rasch тапет
© 2021 BggeHat.com