Кои тапети да избирате?

На практика във всеки повече или по-малко нормален дом можете да намерите тапет за тапети, а не само. Те създават красива гледка и ви позволяват да подчертаете или скриете предимствата и недостатъците на конкретната стая. Въпреки това, след като сте живели 5-7 години с някои теми и един и същ тапет, има някаква рутина, която предизвиква страст към промяна или нещо ново!

Страхотно решение ще бъде залепването на нови тапети, които са идеални за размера и възможностите на стаята. Въпреки това, преди да се втурнете в магазина за нов тапет, трябва ясно да дефинирате "характеристиките" на определено помещение. Най-общо казано, най-доброто решение е да превърнете недостатъците в предимствата на определена стая, т.е. трябва да изберете подходящите цветове и тон на тапета. Ако в стаята ви няма възможност за висококачествено осветление, препоръчително е да заснемате тапет със светлинна скала. И ако напротив - стаята ви получава изобилие от слънчева светлина, тогава трябва да изберете по-тъмен и "наситен" тапет. Можете да си купите тапети в интернет на достъпна цена.

Също така с помощта на тапет визуално можете да увеличите размера на стаята. За този случай, най-подходящите тапети със зебра цвят и вертикални ивици. Отличен тапет може да дойде с sailorskaya оцветяване или с големи рисунки като кръг или цветя.

Видове тапети.

След като сте решили цветовия спектър и тон, можете да отидете до самия избор.

Има само няколко основни типа тапети, които се използват активно в домове и апартаменти:



1. Първият от основните типове е хартиеният тапет. Възможно е да възникне въпрос: "Какво е предимството им пред останалата част от тапета?". И предимството е, че те могат да се променят многократно, ако имате малко дете, което обича да декорира стените. В допълнение тапетите от този вид не са принудени да се издълбат за пълната програма, а също така "дишат" перфектно и се оставят във въздуха.

2. Следващият тип тапет е двупластова тапетна хартия. И така, изглежда, каква е разликата от тапета от еднослойна хартия? Основната им разлика е тяхната сила! Такива тапети ви позволяват да извършвате мокро почистване, тъй като те имат състав, който не е влагоустойчив. Въпреки това, за да се измият тези тапети, за съжаление, може да бъде не повече от 17 пъти.

3. Третият вид автоматично се превръща в естествен тапет. На днешния пазар те се появяват под формата на нови продукти и са подходящи, това е скъпо. Тези тапети обаче създават престиж и красива гледка на фона на други, по-евтини тапети. Освен това, тези тапети създават само от естествени материали като дърво, бамбук и т. Н. Недостатъкът може да се вземат под внимание само на факта, че те са достатъчно добри, за да се натрупват в себе си прах и миризми. Можете да ги почиствате само с прахосмукачка.

4. Четвъртият и последен изглед ще бъде винил тапет. Основното предимство при използването на такива тапети е възможността да се измият с навлажнена гъба с различни средства. Също така, тези тапети са гаранция за дълъг живот и с вяра и истината са готови да служат до 20 години! От недостатъците може да се разграничи само, че те не са дишащи, така че за една спалня те ще направят най-малко.

Кой от горепосочените видове тапети да изберете само за вас! Най-добър и добър късмет!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
Линкрус ТапетЛинкрус Тапет
Как да избера точния цвят на тапетаКак да избера точния цвят на тапета
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
Учете заедно как да изберете правилния тапетУчете заедно как да изберете правилния тапет
Тапети за спалнятаТапети за спалнята
Лепене на тапета правилноЛепене на тапета правилно
» » Кои тапети да избирате?
© 2021 BggeHat.com