Какви са най-добрите тапети?

Този, който първо дойде с тапети и днес искам да благодаря. В края на краищата много хора използват този вид декорация на стените. С помощта на фото тапети не е скъпо да се създава необичаен дизайн на всяка стая. Тук https://klv-oboi.ru/wallpapers-kitchen те са представени в широк диапазон и за всеки вкус.

По-популярни са парцелите, които показват градски пейзажи, природни пейзажи, фрагменти с вода, фауна и флора, както и макро фотография. На снимката на стената донесе радост и комфорт, като вземете тапети трябва да следвате някои препоръки.

Когато разглеждате тапети, слушайте се. Парцелът трябва да причинява само положителни емоции. Ако стенната кърпа създава хармония и удоволствие в душата ви, тогава половината от материята е направена.

Основните цветове на тапети трябва да бъдат комбинирани с другите стени на стаята и да отидете на мебели, текстил, декор. Също така не трябва да забравяме, че за визуално увеличаване на пространството е необходимо да се използват студени тонове. И топли нюанси (червено, кафяво, жълто), напротив, компресирайте пространството. При закупуването на тапети не трябва да се забравя само пространството в стаята, но и осветяването на това пространство. Ярките изображения, макро изображенията са подходящи за големи помещения. Височината на тавана, визуално увеличаване на парцела, разположен вертикално (например, цъфтящи ириси). За да разширите стаята, използвайте хоризонтални линии.



За стая, разположена от южната страна, предпочитайте фото тапети с богати и тъмни тонове: кафе, шоколад. Тези цветове ще създадат уют, отнемайки излишната светлина. За стаите, разположени от северната страна, са подходящи златно-жълти и бежови люспи.

Когато избирате тапет, помислете за стила на интериора. Например, мебели от ратан, ритуални маски, кактуси ще се съчетаят перфектно с африканския пейзаж. В стилове - хай-тек или минимализъм, абстрактните теми ще се поберат. И не се вписва тапет в стила на барок, империя, рококо.

Не забравяйте, че парцелът трябва да се намира на свободна стена, която не е затрупана с мебели и други предмети. Изключение може да бъде малка масичка за кафе или главата на леглото.

Много от тях се притесняват от въпроса: "Какъв тапет ще съответства на тапета?". Разбира се, решаващият момент трябва да бъде цветовата скала. Ако тапети в стила на Прованс, до тях ще изглежда добре тапет в малко цвете. Една монохромна пастелна стена е подходяща за всеки фотографски тапет.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Немски rasch тапетНемски rasch тапет
Кои тапети да избирате?Кои тапети да избирате?
Уникалност на 3d тапетиУникалност на 3d тапети
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Течни тапети нови технологии за декорацияТечни тапети нови технологии за декорация
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаетеЗакупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
» » Какви са най-добрите тапети?
© 2021 BggeHat.com