Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете

Отивайки в магазина за пазаруване, всеки от нас знае какво точно иска да купи. Някои напишат предстоящите покупки в тетрадка, а други се надяват да си спомнят.

Така че по въпроса за закупуване на тапети - това е просто, особено на https://oboi-shop.com.ua техния огромен избор. И всъщност за тапетите, все още трябва да купите много материали и инструменти - лепило, ножици, четки или валяци, различни прибори и много други.

Освен това трябва да определите какъв тапет да купите - хартия, плат или нетъкан текстил. За колко време ще се изчисли тапетът.

Отговорният параметър при избора на тапети е цветът на шаблона или формата на шаблона. В крайна сметка, за всеки интериор е избрана определена текстура, някои го правят от Фън Шуй.

Трайността на тапета е повлияна от дебелината им. Така че, тънки тапети, по-малко трайни, отколкото дебели, и работа с тях, е по-трудно. Единственото предимство е, че те са по-евтини. Но подготвителната работа с тях повече.



Най-скъпият от тапети е стъкло тапети. Смята се, че те са по-безопасни за околната среда и не излъчват химикали.

Тъй като дължината на тапета, обикновено измерена с ролки, необходимият брой ролки е важен въпрос при закупуването им. Също така е важно ширината на ролката. Колкото по-тесен е ролката, толкова по-лесно е да поставите тапет. Стандартната ширина на ролките е два размера - половин метър и един метър. По дължината на кадрите - 10 и 18 метра. Тънки и в ролка, повече от дебела. Общоприето е, че тесен тапет за аматьори, но широк за професионалисти.

Изчисляване на броя на необходимите тапети

Тук, особено трудно, хората, които знаят как да броят проблеми, няма да се срещнат. За да започнете, трябва да измерите площта на стените (височина, умножена по дължината на стаята) и да разделите на S - площта на тапетите в една ролка. Ако има отвор в стената, то се счита за солидна стена. Става въпрос за запасите от една партида тапети. В случай на каквато и да е повреда, ще бъде, отколкото да се слее бракът. Защото, за да вземем идентичния материал от друга партида, е почти невъзможно.

Изчисляването на броя на необходимите тапети зависи от размера на чертежа, приложен към тях. Така че, почти не се отразява на промяната в размера, малка картина на тапета. Но с голям модел ще бъде по-трудно, поради факта, че ще трябва да настроите половин цикъл. Ако трябва да настроите изображението на височина, трябва да увеличите дължината на тапета на стъпка.

Най-важното, вероятно, когато отидете в магазина, определете правилно парите. Срамно е, ако няма достатъчно пари за една или две ролки, така че или трябва да вземете повече пари, или банкова карта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепене тапет за рисуванеКак да лепене тапет за рисуване
Какво е нетъкан тапет за боядисванеКакво е нетъкан тапет за боядисване
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Немски rasch тапетНемски rasch тапет
Кои тапети да избирате?Кои тапети да избирате?
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
» » Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете
© 2021 BggeHat.com