Работи върху поставяне на тапети

Приемане на работата по тапетиране на тапета

Важна роля в декоративния дизайн на вътрешните стени на стаите е поставянето на тапети.

Преди началото на работата по тапетиране на тапета повърхността се подготвя внимателно. Отстранете всички нокти, премахнете гнездата и превключвателите, shpaklyuyut с последвалото почистване на дупката, ниво.

Оценката на работата се извършва, след като лепилото се изсуши напълно. За тапети, имате нужда от определена температура и влажност, дори ако интериорът на офиса е направен, а не частният апартамент. Особеността на тези произведения не е допустимостта на течения за пълно изсъхване.

Когато получавате работа по поставяне, както на стени, така и на тавани с тапети, обърнете внимание, преди всичко, че върху залепените повърхности няма да има мехурчета и петна. Моделът върху ставите на тапетите трябва да бъде точно монтиран. Панелите трябва да са със същия цвят и сянка. Очевидно не са допустими пропуски, разслояване и разслояване. На разстояние от три метра не трябва да има никакви точки на свързване между панелите. Ако при поставянето на тапети се използва техниката на навиване, всички краища на панела трябва да бъдат насочени към прозорците.

Не се толерират изкривени панели, свободно прилепнали към основата, гънки, бръчки, перваз на тапетите по ръбовете на платките и плинтовете. Всички краища на тапета трябва да бъдат строго вертикални.

Има три степени в качеството на тапета. Те се оценяват като отлични, добри и брачни.



Така че, например, пропуск, докинг в оценката е отличен и добре понасян. При оценяване - брак - има.

Несъответствието между рисунката и тона на цвета на свързаните панели: отлично - не допустимия благо - ненатрапчив несъответствие модел в един или два случая, не по-дълъг 0,5mm- брак - рязко маркирани несъответствие.

Видимост на ставите на панелите, счупвания при поставяне: отлично - не е позволено, добре - едва забележимо от разстояние 3 м, брак - има забележителни.

Шиене на панелите (отклонение от вертикала): отлично - не се допуска, добре - не повече от 2 мм на един метър височина, брак - повече от пет милиметра на един метър височина.

Разстояния между съседни панели: отлични и добри - не се допускат, брак - повече от 0,5 мм

Днешният пазар предлага висококачествени тапети и лепила, с помощта на които не възникват редица дефекти. Високо оценени тапети върху нетъкана основа с винилно покритие. Те се различават по тяхната висока здравина, лекота при поставяне и последваща грижа, се класифицират като устойчиви на влага. Задоволявайте високите критерии за естетически външен вид.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Уплътняване на стените със собствените си ръцеУплътняване на стените със собствените си ръце
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Дефекти и грешки в етикета на тапетаДефекти и грешки в етикета на тапета
Тапетиране на собствените си ръцеТапетиране на собствените си ръце
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Уникалност на 3d тапетиУникалност на 3d тапети
Закупуване на тапети за стени, какво трябва да знаетеЗакупуване на тапети за стени, какво трябва да знаете
Колко бързо да премахнете тапета от стенитеКолко бързо да премахнете тапета от стените
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
» » Работи върху поставяне на тапети
© 2021 BggeHat.com