Как да ремонтираме стените

Как да ремонтираме стените

Често ремонтите трябва да се извършват сами и често причиняват доста проблеми. Обикновено ремонтите първо започват с ремонта на тавана, а след това продължете да ремонтирате стените. Тази статия ще ви покаже как да ремонтирате стените. За началото на стената трябва да се освободите от всички ненужни неща върху тях. Това означава, че трябва внимателно да премахнете тапета, или това, което сте украси стените. След като сте извадили всичко от стените, трябва да го разгледате внимателно. Почти на всички стени има някои проблеми. Разни пукнатини, неравномерна грапавост.

Това е първото нещо от тях и трябва да се отървете от него. Може би питате как да го направите, защото те не са дори. Всъщност всичко е просто. За да започнете, трябва да пиете стените с грунд, това е направено така, че следващият материал, който се събуждате по стените, да не се абсорбира прекалено бързо. И аз също не загубих качествата си. След като стените са предписани с грунд, трябва да ги оставите да изсъхнат малко. И тогава най-интересно започва - гипс и мазилка на стените. Трябва да започнете с шпа Ти внимателно отрежете всички пукнатини и се опитайте да направите стените възможно най-равномерно.



След като бъдат отстранени всички пукнатини и неравности, можете да започнете да ги измазвате. И едва след това можете да лепете тапети по стените. Залепете внимателно тапета, винаги отгоре надолу. За да не имате прекалено много лепило, купете специален валяк, това ще ви помогне да премахнете всички превишения. След като поставите първия лист тапет, трябва да вземете парцал и да го нагласите. Вероятно питате защо това е необходимо. Първо, за да се залепи тапетът, по втория начин по този начин премахвате цялото излишно лепило. Ако лепилото е твърде голямо, тапетът ще остане застоял. Веднага след като поставите целия тапет, трябва да премахнете всички допълнителни ъгли. Защо това е необходимо? За да изглежда всичко чисто, защото точно как няма да промените и да измерите тапета, ще имате нещо, което да отрежете. За плюс, нека бъде по-добре, че нещо е излишно, отколкото това, което нямате достатъчно.

Просто искате да си припомните, че когато започнете ремонта, по-добре да покриете всички мебели, защото разбира се винаги ще има много мръсотия и може да не ви хареса. Освен това, по-добре поставете на пода листове на вестника, така че да не развалят пода, защото лепило, мазилка и дори грунд е много лошо измити. Е, и най-важното е да се запази търпение и време, тъй като в такива неща е по-добре да не бързаме.

Когато се интересувате от направата на балконски покрив - посетете m177.ru. Само там ще откриете най-добрите покриви за Вашите балкони с разумни цени и бързо производство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на холРемонт на хол
Разполага с подготовката на стени за течни тапетиРазполага с подготовката на стени за течни тапети
Как да започнете ремонтаКак да започнете ремонта
Как да нарисувате тавана первази от себе сиКак да нарисувате тавана первази от себе си
Колко бързо да премахнете тапета от стенитеКолко бързо да премахнете тапета от стените
Откъде да започнете, започнете да ремонтирате хола?Откъде да започнете, започнете да ремонтирате хола?
Как да започнем ремонта на стаята?Как да започнем ремонта на стаята?
Правим собствени ремонти в спалнятаПравим собствени ремонти в спалнята
Почистване на помещенията в апартамента след ремонтПочистване на помещенията в апартамента след ремонт
Ремонт на банята стъпка по стъпкаРемонт на банята стъпка по стъпка
» » Как да ремонтираме стените
© 2021 BggeHat.com